reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

nic nie kupilam taki targ,ze szkoda gadac...
przyszlam do domu i sie od razu wkurzylam,tescie mi tak dzialaja na nerwy,ze szkoda gadac:/
zrobilam sobie herbate i patrze na TV i oczywiscie zajadam ciacho:),
Madziu a jak tam zakupy,byliscie?

reklama
nic nie kupilam taki targ,ze szkoda gadac...
przyszlam do domu i sie od razu wkurzylam,tescie mi tak dzialaja na nerwy,ze szkoda gadac:/
zrobilam sobie herbate i patrze na TV i oczywiscie zajadam ciacho:),
Madziu a jak tam zakupy,byliscie?
Tak,my wczoraj byliśmy na zakupach
Ja zrobiłam pranie i drugie sie pierze,a moja maruda marudzi na łóżku
Robi ostatnio "grrrrrrr":-)

MAGGIE ale super ci Igorek śpi i super że jest u was ok:-)mam nadzieje że mój syncio też będzie tak ziuśkał:-)ps.no już odliczam dni...:-D

No początki były masakryczne, ale przyzwyczaił się że o 20 kąpanko, jedzenie i lulu. Nawet często sam usypia. I tak do 1 albo 2 kima. Potem po jedzonku znów do 5 albo 6. Dziś był pierwszy raz jak spał do 6-tej. Oby tak dalej :-)

Maggie to super,że Igorek lepiej i więcej śpi:tak:
A mnie coś mniej bo tak jakoś:dry:

My z Kacperkiem też coś przelejemy na Amelke:tak:
Madziu a może On akurat ma skok rozwojowy? Czytałam o tym ostatnio i Igorek tak miał że dwa tygodnie maruda a potem nagle nauczył się wielu rzeczy i spokój.
Poczytaj sobie:
http://dzieci.pl/breedingAid,11510849,title,Niemowlece-skoki-rozwojowe,wychowanie_artykul.html

No początki były masakryczne, ale przyzwyczaił się że o 20 kąpanko, jedzenie i lulu. Nawet często sam usypia. I tak do 1 albo 2 kima. Potem po jedzonku znów do 5 albo 6. Dziś był pierwszy raz jak spał do 6-tej. Oby tak dalej :-)

Madziu a może On akurat ma skok rozwojowy? Czytałam o tym ostatnio i Igorek tak miał że dwa tygodnie maruda a potem nagle nauczył się wielu rzeczy i spokój.
Poczytaj sobie:
http://dzieci.pl/breedingAid,11510849,title,Niemowlece-skoki-rozwojowe,wychowanie_artykul.html
Maggie Kacperek też miał wcześniej ten skok rozwojowy:tak:

jak juz jestescie we dwie to powiedzcie mi co to moze byc takie rownomierne pulsowanie w dole brzucha co jakis czas?

A Igorek juz ma dzisiaj miesiac:szok::-) jeju jak ten czas leci:tak:,buziak dla niego:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Buziaczek dla Igorka

Justyś ja nie wiem co to może być za pulsowanie,ale wiesz co może to głupie,ale jak byłam w ciąży to czasem miałam wrażenie że czułam bicie serca małego:zawstydzona/y:
Może ty masz podobnie:confused:

Załączniki

• 000203F8.gif
    000203F8.gif
    50,8 KB · Wyświetleń: 43
jak juz jestescie we dwie to powiedzcie mi co to moze byc takie rownomierne pulsowanie w dole brzucha co jakis czas?

A Igorek juz ma dzisiaj miesiac:szok::-) jeju jak ten czas leci:tak:,buziak dla niego:tak:

Justyś - a to pulsowanie to tak chwile, w równych odstępach czasu? Jak tak to to CZKAWKA :-)

No Igorek kończy dziś miesiąc, za 30 minut się urodzi :-) Buziaczka przekaże. Właśnie stęka i kupe robi :-D

Madziu - wow z taki ust to super buziak. Jak skończy kupkać to mu przekaże

reklama
Do góry