reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

no bede pytac napewno,bo jak czasami czytam te artykuly to mi sie wlos jezy tak samo jak czytalam odnosnie ruchow dzidzi juz cala panikowalam a bylo wszystko dobrze i niepotrzebny mialam stres,no ale taka juz jestem:) teraz maly sie rusza co jakis czas i jestem spokojna a jak nie daje znaku to troche poruszam brzuch albo wlacze mu muzyczke i sie budzi:) nawet czasem te kopniaki bola ale co tam na to w koncu czekalam caly czas:D

reklama
No to sie Kacperek z Igorkiem dobrali.

Justyś - jakby coś to pytaj.
:-):-)

no bede pytac napewno,bo jak czasami czytam te artykuly to mi sie wlos jezy tak samo jak czytalam odnosnie ruchow dzidzi juz cala panikowalam a bylo wszystko dobrze i niepotrzebny mialam stres,no ale taka juz jestem:) teraz maly sie rusza co jakis czas i jestem spokojna a jak nie daje znaku to troche poruszam brzuch albo wlacze mu muzyczke i sie budzi:) nawet czasem te kopniaki bola ale co tam na to w koncu czekalam caly czas:D
:-D

Justyś ja ruchów nie liczyłam. Lekarka nawet o tym nie wspomniała. Ale Igorek był często aktywny i miałam ten detektor tętna. Myślałam żeby Ci go podesłać i najwyżej po wszystkim byś mi odesłała ale jak byłam w szpitalu to pożyczyłam go Aguniak. Jasia już ma więc sprawdze co u niej i może sie coś zorganizuje. :confused:

jakby bylo to mozliwe to byloby super chcialam go kupic ale nie znalazlam ponizej 200 zl,bo ten moj maluch to taki uparciuszek przez 5 dni sie rusza non stop,a potem trzy dni spokoju i ja juz swiruje choc na razie mnie tak nie straszy:)

Ostatnia edycja:
jakby bylo to mozliwe to byloby super chcialam go kupic ale nie znalazlam ponizej 200 zl,bo ten moj maluch to taki uparciuszek przez 5 dni sie rusza non stop,a potem trzy dni spokoju i ja juz swiruje choc na razie mnie tak nie straszy:)

Takie drogie? Mój to taki najprostszy bez bajerów żadnych. I chyba płaciłam około 60 zł.

no ja jak szukalam to taniej nie znalazlam jakbys mogla to zapytaj aguniak to ja bym go odkupila od Ciebie,a bylabym spokojniejsza jak maly bedzie mial leniwsze dni

Wysłałam jej smsa ale narazie cisza. Justyś ja nie chce żebyś go odkupowała. Jak już będziesz miała małego przy sobie to mi go odeślesz. Może jeszcze sie komuś kiedyś przyda. :-)

Witajcie,

Tu Wasza stara kolezanka.
Ja nadal biore luteine w sobote koncze kolejne pudełko. W 14 dniu miałam plamienia do 16 dnia.
Dzis mi kreci sie w glowie... zle sie czuje..
czy to moglobyc mozliwe ze bym byla w ciazy?
Okres w tamtym cylku miała, potem te trzy dni plamienia od 14 dnia no i ... hm.... brzuch mnie boli juz czwraty dzien .... i wlanie mi tak jakos dziwnie... czy moglobyc to mozliwe?? Mi to cos wierzyc sie nie chce... wydaje mi sie ze to pogoda... testu robic nie hcce bo znowu nadzieji nie chce sobie robic...
jak nie dostene do wtorku to wtdy zrobie...
Do lekarza ide 21.01.

Pozdrawiam Was dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

reklama
Do góry