reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

witam z wieczorka laseczki

karo85 bardzo mi smutno i przykro ale bądź dobrej myśli kochana 3 mam mocno kciukasy ;-)
syneczki 2 zdrówka i jeszcze raz zdrówka wam życzę:-)

my już odpoczywamy po kolacji i kąpieli także mamy czas na bb :-)
wszystkie bardzo pozdrawiam

reklama
Hej kochaniutkie
oto moja dzisiejsza historia :-)
Ide do ginekologa a tu nagle czuje czuje.....czyżby @?:sorry: TAK! okazało sie ze dziś zaczełam krwawienie:-) ale mi sie przesuneło!!!:szok: heh
Tak wiec dzis 1 dzien cyklu;-):cool2:
ale zastanawiam sie teraz kiedy bede miala dni płodne skoro tak mi sie cykl przesunął :eek: jak myslicie?

pozdrawiam!

karo przykro mi:-( wiem co czujesz bo w pn też robiłam bete! z nadzieją ze to dzidzia... cykl mi sie bardzo przesunąl bo aż do 38dni!!:sorry: tak wiec sama widzisz że czekać można...ale @ sie w koncu pojawi bo bete jak wyszła 1 to na pewno ciąży nie ma. Polecam abys poszła do gina po tabsy na przyspieszenie @ albo czekac ale co to da..
Pozdrawiam 3maj sie kochana :*

Jestem wykończona ale jestem. Amadeuszek oczywiście nie obył się bez antybiotyku :wściekła/y: całe gardełko ma zawalone :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Śpi od 21 a już zdążył sie 2 razy obudzić z płaczem ciekawa nocka mnie czeka i taka pełna rozrywki :dry: M z Oliwierkiem wyemigro ali do innego pokoju przynajmniej oni sie wyśpią. No i podsumowując...choróbsko jest a @ nie ma nadal z tym że choróbska nie chcę a za @ czekam z utęsknieniem tak jak jeszcze nigdy a do lekarza zapisałąm sie dopiero 2.02 nie ma wcześniejszych terminów :szok: koszmar.
justys a ty nie miałaś iść czasem na betke dziś?
kinga jak ja ci zazdroszcze 1wszy dzień cyklu podziel się ;-);-)
aga dzięki za kciukasy za tydzień mamy isć do kontroli oby nie trzeba było przedłużać serii.
Idę spać przede mną dłuuuga noc dobranoc kumoszki :tak:

Witam się środowo,

Kolejny ciężki dzień .... niestety ...

Syneczki2 - jak nocka? - mam nadzieję że mimo wszystko trochę pospałaś??

Buziaki, zajrzę dopiero wieczorkiem :tak:

Tez Was witam dziewczynki :-)

Ja dzis lekko zmartwiona i przybita bo mialam wczoraj jakies skurcze ktore sie powtarzaja co pare dni i sie martwie :-( taki skurcz jakby przed @ az mnie zgielo w pol, trwal kilkanasci sekund i przeszedl....W 1 ciazy mialam podobnie i bylam w szpitalu tyle ze skurcze byly regularne i mocne...

Poza tym zycze Wam milego dzionka :-)

Kinga

Trzymam kciuki za kolejny cykl...Czasem @ sie przesuwa przez stres czy inne okolicznosci, mojej kolezance kiedys 2 tyg tez myslala ze to ciaza...Ja mierzylam sobie tempke wiec wiedzialam kiedy byla owu i czy sie przesuwa dlatego wiedzialam kiedy powinna przyjsc @ i sie nie stresowalam ... Raz owu mialam 12 dc a za mc przez stres 18dc i gdybym nie mierzyla tempki bym myslala ze sie spoznia 6 dni a tak wiedzialam ze sie owu przesunela :-) Trzymam kciuki

witam wszytskie staraczki o poranku:)

Kroptusia, chciałbym sie spytac, czy przed pierwszą ciążą prowadziłas kalendarzyk, czy bez kalendarzyka się obeszło? staram sie z mężem od sierpnia 2008 o maleństwo i do grudnia nie stosowaliśmy kalendarzyka tylko liczyliśmy na szcześliwy traf, ale w grudniu zaniepokoiłam sie, ze jeszcze nie ma efektów starań i zaczęłam prowadzić kalendarzyk. Trochę mnie stresuje prowadzenie kalendarzyka, bo czuję presję na sobie, że jak nie poprzytulam sie z mężem w dniu wyższej tempki to marnuję szansę, a z drugiej strony nie lubię takiego przytulania pod dyktando temperatury. Nie wiem co jest lepsze, czy powinnam wyluzowac i liczyć na szczeście, czy prowadzić kalendarzyk, ale aż tak bardzo się nim nie przejmować?

reklama
Do góry