reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

A ja już byłam na poczcie :-p

i odebrałam monitorek dla Małego ;-):-) ale to jest fajne, a jak wyyyyyyyje :-D:-D:-D
:-):-)
Kinga doskonale Cie rozumiem:-:)-:)-(

Porządki świąteczne robią:-D okna dzisiaj pomyłam i w kilku szafach posprzątałam:-D
aguniak trzymam za ciebie kciuki
Aaa to porządki robisz:-)

Olu wiem o co chodzi z tym łączeniem postów:eek:

reklama
Ola85 a o co chodzi z tą szyjką?pytam,bo teraz mam problem taki,że od porodu nie dostałam @ (karmie córcię piersią) i nie wiadomo kiedy dni płodne a kiedy nie(???)
Ja w miałam straszne problemy żeby zajść w pierwszą ciąże,dwa razy poroniłam ale się udało i tego również Tobie życzę...noi sobie-żebyśmy zaskoczyły ;-)

Pytalam dziewczyn jak wyglada szyjka w ciazy, tzn nisko wysoko i czy spulchniona, mocno zamknieta czy jaka wogóle ;-)
Dziekuje i wzajemnie

:-):-)

Aaa to porządki robisz:-)

Olu wiem o co chodzi z tym łączeniem postów:eek:

No wez jak sie wkurzylam, u nas sprzata wielce a sama nie stosuje sie do zasad- Maggie zrób tam dym na forum modów :-D

Ja wrocilam wczesniej ze szkoly, bo sobie wykladowca nie przyszedl- poczekalismy grupa 15 minut i sie zmylismy :-D, ciekawa co bedzie jutro a co u Was

Trzymam kciuki za reszte gangu i Aguniaka i Jasia tez

Madzia glosy oddane, sprawdzam rano w pracy- moze mody jeszcze spia i sie uda dwa razy w ciagu dnia zaglosowac :-D

Pytalam dziewczyn jak wyglada szyjka w ciazy, tzn nisko wysoko i czy spulchniona, mocno zamknieta czy jaka wogóle ;-)
Dziekuje i wzajemnie

No wez jak sie wkurzylam, u nas sprzata wielce a sama nie stosuje sie do zasad- Maggie zrób tam dym na forum modów :-D

Ja wrocilam wczesniej ze szkoly, bo sobie wykladowca nie przyszedl- poczekalismy grupa 15 minut i sie zmylismy :-D, ciekawa co bedzie jutro a co u Was

Trzymam kciuki za reszte gangu i Aguniaka i Jasia tez

Madzia glosy oddane, sprawdzam rano w pracy- moze mody jeszcze spia i sie uda dwa razy w ciagu dnia zaglosowac :-D
Dzięki Ola:-)
A ja byłam na krótkim spacerku, mały usnął to moge posiedzieć:-)

Madzia co to za pampers? Mi pisze: Brak wynikow wyszukiwania :eek: I gdzie bobovita?

Dasz rade a My mocno kciuki trzymamy :tak:
Mam na Pampersie też konto na konkurs bo mi maila przysłali,ale tu mi sie nie mieści w sygnaturach i trzeba sie zalogować:-)

No i uciekły

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja tylko wpadam powiedzieć Dobranoc. Koło 6 pobudka więc wypadałoby się położyć.

Tak więc Dobranoc i Słodkich Snów.

Trzymajcie kciuki za jutrzejsze KTG - 8.00 rano :eek:

reklama
Do góry