reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ja przed chwilką wyjęłam z piekarnika rogaliki z ciasta francuskiego z powidłami. Zrobiłam sobie i M herbatki i zabieramy się za pożeranie ich.

reklama
No właśnie wzięło go jak nigdy. Wcześniej to raz na miesiąc albo i rzadziej.

Pewnie od porodu chce sie wymigać :eek: Ciekawe co na KTG w środe wyjdzie :eek:

No właśnie wzięło go jak nigdy. Wcześniej to raz na miesiąc albo i rzadziej.

Pewnie od porodu chce sie wymigać :eek: Ciekawe co na KTG w środe wyjdzie :eek:
Tak myślisz?? A może chce właśnie zarobić więcej,żeby była kasa wiesz:confused2:
Wszystko na pewno dobrze wyjdzie,a będziesz mieć badanie??

Tak myślisz?? A może chce właśnie zarobić więcej,żeby była kasa wiesz:confused2:
Wszystko na pewno dobrze wyjdzie,a będziesz mieć badanie??
Sama nie wiem, pewnie chce przed zimą jak najwięcej nabrać bo w zime to porażka z jazdą :szok:
Z tym KTG to nie wiem. Bo jak ostatnio nie wyszły skurcze to tylko z wydrukiem poszłam do lekarza i on popatrzył i powiedział żeby za tydzień zrobić. I nie badał - i dobrze bo bym sie nie dała.
Tak więc może jak wyłażą skurcze to badają a jak nie to nie. Nie wiem. Ale wole żeby nie badali bo znowu coś mi naruszą i sie strachu najem. :eek:

Madziu zaraz będę tylko głowe umyje bo raniutko wychodze i z taką nagrzaną nie chce iść.

Ostatnia edycja:
reklama
Sama nie wiem, pewnie chce przed zimą jak najwięcej nabrać bo w zime to porażka z jazdą :szok:
Z tym KTG to nie wiem. Bo jak ostatnio nie wyszły skurcze to tylko z wydrukiem poszłam do lekarza i on popatrzył i powiedział żeby za tydzień zrobić. I nie badał - i dobrze bo bym sie nie dała.
Tak więc może jak wyłażą skurcze to badają a jak nie to nie. Nie wiem. Ale wole żeby nie badali bo znowu coś mi naruszą i sie strachu najem. :eek:
No chyba tak jak są skurcze to wtedy badają
Powiem Ci,że jak byłam w szpitalu i mieli mnie badać to takiego stresa przeżywałam,bo jak mnie na początku to badał mi wody płodowe i myślałam,że mnie rozerwie:eek:
Oki ja jestem jak coś;-)

Do góry