reklama
Madziaas
Już jesteś:)
MniammJa przed chwilką wyjęłam z piekarnika rogaliki z ciasta francuskiego z powidłami. Zrobiłam sobie i M herbatki i zabieramy się za pożeranie ich.
Same dzisiaj pychotki tutaj:-)
Gdzie jesteście

Ostatnia edycja:
Madziaas
Madziaas
Ech..... często j.....Kurcze Madziu jak mi sie nic nie chce - znowu ogarniam H.![]()

Ostatnia edycja:
Madziaas
Tak myślisz?? A może chce właśnie zarobić więcej,żeby była kasa wieszNo właśnie wzięło go jak nigdy. Wcześniej to raz na miesiąc albo i rzadziej.
Pewnie od porodu chce sie wymigaćCiekawe co na KTG w środe wyjdzie
![]()

Wszystko na pewno dobrze wyjdzie,a będziesz mieć badanie??
maggie_f
Fanka BB :)
Sama nie wiem, pewnie chce przed zimą jak najwięcej nabrać bo w zime to porażka z jazdąTak myślisz?? A może chce właśnie zarobić więcej,żeby była kasa wiesz
Wszystko na pewno dobrze wyjdzie,a będziesz mieć badanie??

Z tym KTG to nie wiem. Bo jak ostatnio nie wyszły skurcze to tylko z wydrukiem poszłam do lekarza i on popatrzył i powiedział żeby za tydzień zrobić. I nie badał - i dobrze bo bym sie nie dała.
Tak więc może jak wyłażą skurcze to badają a jak nie to nie. Nie wiem. Ale wole żeby nie badali bo znowu coś mi naruszą i sie strachu najem.

Madziu zaraz będę tylko głowe umyje bo raniutko wychodze i z taką nagrzaną nie chce iść.
Ostatnia edycja:
reklama
Madziaas
No chyba tak jak są skurcze to wtedy badająSama nie wiem, pewnie chce przed zimą jak najwięcej nabrać bo w zime to porażka z jazdą
Z tym KTG to nie wiem. Bo jak ostatnio nie wyszły skurcze to tylko z wydrukiem poszłam do lekarza i on popatrzył i powiedział żeby za tydzień zrobić. I nie badał - i dobrze bo bym sie nie dała.
Tak więc może jak wyłażą skurcze to badają a jak nie to nie. Nie wiem. Ale wole żeby nie badali bo znowu coś mi naruszą i sie strachu najem.![]()
Powiem Ci,że jak byłam w szpitalu i mieli mnie badać to takiego stresa przeżywałam,bo jak mnie na początku to badał mi wody płodowe i myślałam,że mnie rozerwie

Oki ja jestem jak coś;-)
Podziel się: