reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Zrobiłam szyszki. Ale mi ślina cieknie a tu poczekać trzeba. Oczywiście poparzyłam sobie palca ale nawet nie wiem kiedy :-D:-D:-D

To tak słoneczko świeciło,ma ciemne włoski chociaż jaśniejsze niż jak sie urodził
:-)
Kameleon mały :-D:-D:-D
Mniamm
Musze zrobić,jedziemy chyba na wekeend do rodziców i chce zrobić coś dobrego:-)
Fajnie. Pamiętam jaka smutna byłaś jak nie mogliście jechać bo autka nie było. Ale teraz sobie odbijesz :tak::-)
zawsze to cos innego,a moze wam zasmakuje:) ja zmykam obiad przygotowac i chyba sie poloze bo mi sie coraz bardziej oczy kleja
Śpioszek, śpioszek :-D:-D:-D

Madzia ma ksywke Babcia a Justyś - Śpioszek :-D:-D:-D:-D

Patrysiu - wszystkiego NAJ NAJ NAJ - przede wszystkim Zdrówka bo jednak to chyba ono jest w życiu najważniejsze ;-)I oczywiście Miłości, Radośni i spełnienia Marzeń - nawet tych malutkich i najskrytszych. :tak:

Zrobiłam szyszki. Ale mi ślina cieknie a tu poczekać trzeba. Oczywiście poparzyłam sobie palca ale nawet nie wiem kiedy :-D:-D:-D

Kameleon mały :-D:-D:-D

Fajnie. Pamiętam jaka smutna byłaś jak nie mogliście jechać bo autka nie było. Ale teraz sobie odbijesz :tak::-)

Śpioszek, śpioszek :-D:-D:-D

Madzia ma ksywke Babcia a Justyś - Śpioszek :-D:-D:-D:-D

Patrysiu - wszystkiego NAJ NAJ NAJ - przede wszystkim Zdrówka bo jednak to chyba ono jest w życiu najważniejsze ;-)I oczywiście Miłości, Radośni i spełnienia Marzeń - nawet tych malutkich i najskrytszych. :tak:
Maggie miałam Ci powiedzieć żebyś uważała właśnie bo ja też sie poparzyłam:-D:-D Ja sie zasłodziłam bo zjadłam już z 5 :eek:
Musze zrobić zapiekanke z makaronem w tym tygodniu:-p

Ide coś zjeść,niedługo będe ;)

Ostatnia edycja:
Maggie miałam Ci powiedzieć żebyś uważała właśnie bo ja też sie poparzyłam:-D:-D Ja sie zasłodziłam bo zjadłam już z 5 :eek:
Musze zrobić zapiekanke z makaronem w tym tygodniu:-p

Ide coś zjeść,niedługo będe ;)
Smacznego

:-D:-D:-D Za późno mi powiedziałaś :-D:-D:-D Dzielnie czekam z pożarciem do wieczora :-D

ja wpadam na chwilke

Patrysiu- wszystkiego naj naj, niech Ci sie spelni wszystko co sobie wymarzysz.

U mnie bez zmian- nadal nie ma @ ale nadzieja ucichla- bo mi sie nadal szyjka nie podoba. A no i kolejna w ciazy do kompletu- ...waa

Moj ma wolne- ciekawe czy sie poklocimy haha

Buzki

Witam dziewczynki!
Oluś mi chodziło o to, że nie mogłam jej dosięgnąć.
Patrysiu wszystkiego najlepszego Kochana.

Witajcie!!
Ja jak zawsze z doskoku do Was zaglądam. Nie mam na nic ostatnio czasu... Na weekend byliśmy u mojej mamy a w sobotę byliśmy wszyscy razem w Olsztynie. Dzis też od rana po mieście biegalam, teraz zrobiłam obiadek i czekam na M. Musze poleżec, może Klan obejrzę;)

PATRYSIA!! STol lat Kochana!! Wszytskiego co najlepsze i zdrowego, różowiutkiego bobaska:tak::-)

A na obiadek zrobiłam to:
[FONT=&quot]Kurczak na słodko-pikantnie:)
[/FONT]

[FONT=&quot]- cycki kurczęcia
- 1 cebula
- 2 ząbki czosnku
- brzoskwinie w puszcze
- sos chili słodki (taki z tao-tao, ale jak któraś nie ma, może być chili w proszku i łyżka miodu)
- sól, i jakie przyprawy chcecie

Cycuchy pokroić w paski i obsmażyć z obu stron. Dodać pokrojoną cebulkę i smażyć dalej. Brzoskwinie wyjąć z puszki, pokroić w kostkę odłożyć na bok. Sok z brzoskwiń wlać do kurczaka. Dusić do miekkości, dodac zgnieciony czosnek, chili (wg uznania), przyprawy. pod koniec duszenia dodac brzoskwinie i jeszcze chwilke poddusić.[/FONT]
[FONT=&quot]

Podawac z ryżem na sypko.[/FONT]

ja robiłam dzis z tao-tao:):tak: Już czeka na patelni na M:tak: Ja dziś podaję z frytkami:-D
[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT]

reklama
Smacznego

:-D:-D:-D Za późno mi powiedziałaś :-D:-D:-D Dzielnie czekam z pożarciem do wieczora :-D
I jak i jak??:-)
ja wpadam na chwilke

Patrysiu- wszystkiego naj naj, niech Ci sie spelni wszystko co sobie wymarzysz.

U mnie bez zmian- nadal nie ma @ ale nadzieja ucichla- bo mi sie nadal szyjka nie podoba. A no i kolejna w ciazy do kompletu- ...waa

Moj ma wolne- ciekawe czy sie poklocimy haha

Buzki
Olu ja mam nadzieje,że ta wstrętna @ nie przyjdzie. Nie kłóć sie;-)
Witam dziewczynki!
Oluś mi chodziło o to, że nie mogłam jej dosięgnąć.
Patrysiu wszystkiego najlepszego Kochana.
Cześć Kasiu:-)
Witajcie!!
Ja jak zawsze z doskoku do Was zaglądam. Nie mam na nic ostatnio czasu... Na weekend byliśmy u mojej mamy a w sobotę byliśmy wszyscy razem w Olsztynie. Dzis też od rana po mieście biegalam, teraz zrobiłam obiadek i czekam na M. Musze poleżec, może Klan obejrzę;)

PATRYSIA!! STol lat Kochana!! Wszytskiego co najlepsze i zdrowego, różowiutkiego bobaska:tak::-)

A na obiadek zrobiłam to:
[FONT=&quot]Kurczak na słodko-pikantnie:)
[/FONT]

[FONT=&quot]- cycki kurczęcia
- 1 cebula
- 2 ząbki czosnku
- brzoskwinie w puszcze
- sos chili słodki (taki z tao-tao, ale jak któraś nie ma, może być chili w proszku i łyżka miodu)
- sól, i jakie przyprawy chcecie

Cycuchy pokroić w paski i obsmażyć z obu stron. Dodać pokrojoną cebulkę i smażyć dalej. Brzoskwinie wyjąć z puszki, pokroić w kostkę odłożyć na bok. Sok z brzoskwiń wlać do kurczaka. Dusić do miekkości, dodac zgnieciony czosnek, chili (wg uznania), przyprawy. pod koniec duszenia dodac brzoskwinie i jeszcze chwilke poddusić.[/FONT]
[FONT=&quot]

Podawac z ryżem na sypko.[/FONT]

ja robiłam dzis z tao-tao:):tak: Już czeka na patelni na M:tak: Ja dziś podaję z frytkami:-D
Na pewno pychaa:tak:

Do góry