reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

ostatnio słyszałam taka opinię, że jak kobieta poczuje pierwsze ruchy dziecka to już jest połowa ciąży i można sobie od tego momentu policzyć jeszcze 4,5 miesiąca do rozwiązania.....

Ale wiesz ja sama nie wiem czy to prawda czy nie.... tyle różnych rzeczy się słyszy na temat ciąży. Niektóre są prawdziwe, ale niektóre to kopletne bzdury ....

reklama
ostatnio słyszałam taka opinię, że jak kobieta poczuje pierwsze ruchy dziecka to już jest połowa ciąży i można sobie od tego momentu policzyć jeszcze 4,5 miesiąca do rozwiązania.....

Ale wiesz ja sama nie wiem czy to prawda czy nie.... tyle różnych rzeczy się słyszy na temat ciąży. Niektóre są prawdziwe, ale niektóre to kopletne bzdury ....
Może i tak jest,nie wiem.Masz racje różne rzeczy mówią

Maggie a Ty gdzie jesteś??

Gdzieś wywiało wszystkich ... :-) Puściutko tu strasznie ....

A ostatnio też pytałam się ciebie, ale mi nie odpisałaś, szczepiłaś Kacperka na pneumokoki ? Chyba, że nie chcesz odpisywać to zrozumiem ....

Gdzieś wywiało wszystkich ... :-) Puściutko tu strasznie ....

A ostatnio też pytałam się ciebie, ale mi nie odpisałaś, szczepiłaś Kacperka na pneumokoki ? Chyba, że nie chcesz odpisywać to zrozumiem ....
Odpisałam Ci,ale później bo wtedy co pisałaś to zapomniałam:-)
Nie,nie szczepiłam ani na pneumokoki,ani rotawirusy
Szczepie te podstawowe rzeczy co w przychodni przysługują:-)

Odpisałam Ci,ale później bo wtedy co pisałaś to zapomniałam:-)
Nie,nie szczepiłam ani na pneumokoki,ani rotawirusy
Szczepie te podstawowe rzeczy co w przychodni przysługują:-)

aha, to musiałam tego nie dojrzeć.
Tak się właśnie zastanawiam czy te pneumokoki, rotawirusy i meningokoki nie są za bardzo przeeklamowane, żeby tylko wpłynąć na świadomośc młodej mamy, przestarszyć ją trochę żeby zapłaciła i zaszczepiła swoje dziecko. Przecież wiadomo, że żadna młoda mama nie będzie liczyła kasy na swoim dziecku ...

aha, to musiałam tego nie dojrzeć.
Tak się właśnie zastanawiam czy te pneumokoki, rotawirusy i meningokoki nie są za bardzo przeeklamowane, żeby tylko wpłynąć na świadomośc młodej mamy, przestarszyć ją trochę żeby zapłaciła i zaszczepiła swoje dziecko. Przecież wiadomo, że żadna młoda mama nie będzie liczyła kasy na swoim dziecku ...
Powiem Ci,że nie wiem
Moje zdanie jest takie,że każdy robi jak uważa:-)

Sorki,że tak wjeżdżam z innym tematem,ale jeju dziewczyny jak ja bym chciała gdzieś wyjechać,albo mieć mieszkanie.....

Też nie szczepiłam Kacpra na żadne dodatkowe szczepienia
Madziaas doskonale cię rozumiem jak mieszkałam z teściami tez chciałam uciekać gdzie pieprz rośnie no nadal mam ich obok ale to juz nie jest wspólna kuchnia i wpiep.......sie tam gdzie nie trzeba

reklama
Do góry