reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Kochane brzuszki rzućcie troszkę fluidków - może jak ich nałapie to też zacznę sie zaokrąglać!!!

No i każdej z osobna życzę spokoju i zdrówka dla was i waszych maluszków!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Życze abyś zafasolkowała:tak:

reklama
Hej

Oddali mi prędkośc

:-)Madziaas widziałaś mnie wczoraj bo próbowałam wejść przez komórkę na forum mi weszło ale dalej nie chciało:-D
O załapałam sie na świeże fluidki:-D
Dziewczyny ma do Was małe pytanie :zawstydzona/y: takie trochę wstydliwe :zawstydzona/y: Czy to możliwe, że po duphastonie jest większa ochota?:zawstydzona/y: Bo z tym u mnie po porodzie było kiepsko a teraz to jest mój 4 cykl z duphastonem i od kilku dni to M życ nie daje dobrze, że go cały dzień w domu nie ma:zawstydzona/y: Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam tym pytaniem:zawstydzona/y:

Hej

Oddali mi prędkośc

:-)Madziaas widziałaś mnie wczoraj bo próbowałam wejść przez komórkę na forum mi weszło ale dalej nie chciało:-D
O załapałam sie na świeże fluidki:-D
Dziewczyny ma do Was małe pytanie :zawstydzona/y: takie trochę wstydliwe :zawstydzona/y: Czy to możliwe, że po duphastonie jest większa ochota?:zawstydzona/y: Bo z tym u mnie po porodzie było kiepsko a teraz to jest mój 4 cykl z duphastonem i od kilku dni to M życ nie daje dobrze, że go cały dzień w domu nie ma:zawstydzona/y: Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam tym pytaniem:zawstydzona/y:

Acha to dobrze Cie widziałam:)
Paula ja Ci nie pomoge z tym duphastonem,ale to chyba dobrze,że nie dajesz swojemu spokoju:))

Hej :-)

Paula nic mężowi nie będzie.... duś go duś póki masz ochotę :-D:-D:-D Niech spłenia swój obowiązek małżeński :-D:-D:-D:-D

Agniesiar ja również przesyłam świeże fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i trzymam kciuki :-):-).

Cześć Madziaas - na tym pierwszy zdjęciu (nie na czerwono) Kacperek strasznie przypomina mi synka mojego kuzyna ... śliczne jest to zdjęcie... :-)

A w ogóle to musze Wam się pochwalić, że jedyne co mnie miłego w tej chorobie spotkało to to, że poczułam pierwsze kopniaczki mojego bąbelka.... takie bardzo delikatne ale wyraźne.... cudowne uczucie :-):-):-) JA CHCĘ ICH WIĘCEJ !!!!! :-):-):-)

Cześć Madziaas - na tym pierwszy zdjęciu (nie na czerwono) Kacperek strasznie przypomina mi synka mojego kuzyna ... śliczne jest to zdjęcie... :-)

A w ogóle to musze Wam się pochwalić, że jedyne co mnie miłego w tej chorobie spotkało to to, że poczułam pierwsze kopniaczki mojego bąbelka.... takie bardzo delikatne ale wyraźne.... cudowne uczucie :-):-):-) JA CHCĘ ICH WIĘCEJ !!!!! :-):-):-)
Dziękuje:-)
No to super,że poczułaś pierwsze kopniaczki:tak::-)

reklama
Do góry