reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
WITAM:-)
wow ile głosów:confused2:
No Maggie ja karmie 4 miesiąc i nadal nie mam,tfu tfu cicho bo przylezie :-D:-D
Dziękuje że dałaś znowu sygnaturke:-)Tylko mi w niej coś nie wyszło ;/
dopuki karmisz to @ nie przyjdzie;-)no chyba że raz na jakiś czas byś tylko karmiła to może @ się co nieco pojawić bo i tez w sumie laktacja by zanikała tak wiec jeszcze pokorzystaj bez @:-)

dopuki karmisz to @ nie przyjdzie;-)no chyba że raz na jakiś czas byś tylko karmiła to może @ się co nieco pojawić bo i tez w sumie laktacja by zanikała tak wiec jeszcze pokorzystaj bez @:-)

No to nie jest tak do końca z tym karmieniem ja miała @ od 5 miesiąca życia mojej córci, a karmiła regularnie do roku.

Hej Dziewczynki,

Miłego dnia.

Ja po marnej nocce niestety. Jakoś zasnąć nie mogłam a potem sie co chwila budziłam. No ale już mamy dzień. :tak:

reklama
No to widze,że z tym okresem to różnie bywa
Zobaczymy kiedy do mnie przyjdzie,oby jak najpóźniej:-D:-D
Maggie bidulko może w
dzień pośpisz
A mój mały wszystko gryzie,co tylko ma pod ręką,chyba będą zęby wychodzić

Do góry