reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

A co;-) Jakoś teraz w ciąży mnie zebrało na gotowanie:-D Normalnie aż się sama dziwię, ze tak eksperymentuję;-)Ale dobrze, cieszę się z tego:tak::-) I jeszcze w ciąży zrobiłam się taka, taka... co myślę to powiem, po prostu:-D Kiedyś to bałam się żeby kogos nie urazic czy coś, a teraz mam to w doopie za przeproszeniem;-):-):-D Nie wiem co ta ciąża ze mną robi:-D
A czuję się znakomicie:tak: Maleństwo tak już kopie, że brzuch mi skacze na wszystkie strony i M się śmieje:tak::-) Także maleństwu chyba dobrze u mamusi;-) Wizytę mam 22 grudnia dopiero, przed samymi świętami.. no ale cóż..;-) Płci jeszcze nie znamy:zawstydzona/y::-D Ale to nie najważniejsze;-)
Dziś ide na drugie spotkanie do szkoly rodzenia i nie moge się doczekac:tak::-) Wychodze o 14:30 z domku bo do szpitala mam kawałek drogi;-)
to super że maluszek szaleje sobie zdrowo w brzusiu:-)to czekamy na 22 grudzień;-)
Ja na chwile. Zalegam sobie w łóżku. Jutro na 9:15 KTG a dziś może będę miała wyniki moczu.
Jak narazie nic ze mnie nie leci, może troche brązowego śluzu (sorki jeżeli się któraś zgorszyła). Mam więc nadzieje że to był fałszywy alarm i tylko reakcja szyjki na badanie lekarki. Brzuszek się co jakiś czas stawia ale bezboleśnie.
Trzymajcie kciuki za Kluska żeby wszystko było ok i żeby jeszcze chociaż z tydzień poczekał.
możliwe że to przez badanie ale też wiem że taka też jest reakcja przy rozwieraniu się szyjki:tak:nie martw sie jeszcze rtroszeczke a konczysz 37 tc a wejdziesz w 38 tc czyli spokojnie maluszek może przyjść na świat a mamusia z tatusiem juz przygotowani co spokojnie czekamy na narodziny Kluska:-)

reklama
Ja na chwile. Zalegam sobie w łóżku. Jutro na 9:15 KTG a dziś może będę miała wyniki moczu.
Jak narazie nic ze mnie nie leci, może troche brązowego śluzu (sorki jeżeli się któraś zgorszyła). Mam więc nadzieje że to był fałszywy alarm i tylko reakcja szyjki na badanie lekarki. Brzuszek się co jakiś czas stawia ale bezboleśnie.
Trzymajcie kciuki za Kluska żeby wszystko było ok i żeby jeszcze chociaż z tydzień poczekał.
Kochana trzymam kciuki co by Twój Kluseczek jeszcze z tydzien wytrzymał i mozesz spokojnie rodzic:tak::-) Wypoczywajcie sobie:)
Ja zmykam do szkoły rodzenia na drugie spotkanko;-):-)
Do później!

kurcze u mnie sie pojawil taki lekko brazowy sluz ale wydaje mi sie ze to po wczorajszym badaniu szyjki bo nawet mnie troche zabolalo nie wiem moze poczekam i wieczorem zadzwonie do gina,przeciez wczoraj bylo wszystko ok

kurcze u mnie sie pojawil taki lekko brazowy sluz ale wydaje mi sie ze to po wczorajszym badaniu szyjki bo nawet mnie troche zabolalo nie wiem moze poczekam i wieczorem zadzwonie do gina,przeciez wczoraj bylo wszystko ok
hmm może byc to po badaniu ale wiesz co warto zadzwonić bo jednak lepiej dmuchac na zimne:tak:ja też bardzo jestem obolała ciężko wstać kurcze ale na szczęście nic nie leci co mysle że jest ok:tak:

jestem,dzwonilam do gina i moglam tak miec po badaniu,ulzylo mi:)
agapasku wiem,ze sie martwisz ale bedzie dobrze,dzisiaj nawet czytalam,ze wirus grypy i anginy jest niegrozny dla maluszka,grozniejsze sa powiklania np.zapalenie pluc co do nazw lekow to nic mi nie wiadomo na ten temat ale nie martw sie bedzie ok,wypoczywaj i sie wygrzewaj:)

maggie daj znac co tam u Ciebie jak sie czujesz??martwimy sie!

jestem,dzwonilam do gina i moglam tak miec po badaniu,ulzylo mi:)
agapasku wiem,ze sie martwisz ale bedzie dobrze,dzisiaj nawet czytalam,ze wirus grypy i anginy jest niegrozny dla maluszka,grozniejsze sa powiklania np.zapalenie pluc co do nazw lekow to nic mi nie wiadomo na ten temat ale nie martw sie bedzie ok,wypoczywaj i sie wygrzewaj:)

maggie daj znac co tam u Ciebie jak sie czujesz??martwimy sie!

No to super Justyś,że dzwoniłaś i jest oki
Pisałam do Maggie,ale już jej nie było.Rano pisałam z nią smsy to wiem,że leży.Ale potem pisała tu też
Jakby jej długo nie było to do niej napisze smska:-)

Kacperek dostał od niej super prezencik:zawstydzona/y: Aż mi głupio:zawstydzona/y:

No to super Justyś,że dzwoniłaś i jest oki
Pisałam do Maggie,ale już jej nie było.Rano pisałam z nią smsy to wiem,że leży.Ale potem pisała tu też
Jakby jej długo nie było to do niej napisze smska:-)

Kacperek dostał od niej super prezencik:zawstydzona/y: Aż mi głupio:zawstydzona/y:
oj to Kacperek bedzie mial fajnego Mikolaja:) jakby sie ta nasza magie nie odezwala to napisz do niej i daj znac choc mi sie wydaje ze jeszcze z tydzien napewno to potrwa;)tylko zeby sie nie meczyla za bardzo

Dzięki dziewczyny :-) Staram się być dobrej myśli, dzisiaj biorę drugi dzień antybiotyk, ale z tym gardłem nie najlepiej. Mam nadzieję, że niedługo zacznie działać ....

Maggie oczywiście, że trzymamy kciuki za Kluseczka :-)

Justys mam nadzieję, że u Ciebie wszystko wporządku, że te plamienia to tylko chwilowe po badaniu. Jak już się upewnisz to koniecznie napisz co i jak ... Ale jestem dobrej myśli i trzymam kciukasy :-D:-D

Sorki Justys, dopiero eraz doczytałam, że już dzwoniłaś do swojego lekarza.... ale ze mnie gapa... wybacz....
Cieszę się, że wszystko jest wporządku :-)

Madzia nie dziw się, że Kacperka wszyscy tak rozpieszczają. Wszytskie e-ciocie głosują codziennie na obydwa zdjęcia i jeszcze prezenciki dostaje :-D:-) To narazie "nasze" jedyne dzieciątko z forum i do tego takie ładniutkie, kochaniutkie, malutkie :-):-D:-D .... dlatego takie oczko w głowie :-D:-):-D

Już niedługo będzie miał kumpla od cioci maggie :-):-).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
oj to Kacperek bedzie mial fajnego Mikolaja:) jakby sie ta nasza magie nie odezwala to napisz do niej i daj znac choc mi sie wydaje ze jeszcze z tydzien napewno to potrwa;)tylko zeby sie nie meczyla za bardzo
Ja też mam nadzieje,że sie nie będzie męczyć,dam znać jak coś
Dzięki dziewczyny :-) Staram się być dobrej myśli, dzisiaj biorę drugi dzień antybiotyk, ale z tym gardłem nie najlepiej. Mam nadzieję, że niedługo zacznie działać ....

Maggie oczywiście, że trzymamy kciuki za Kluseczka :-)

Justys mam nadzieję, że u Ciebie wszystko wporządku, że te plamienia to tylko chwilowe po badaniu. Jak już się upewnisz to koniecznie napisz co i jak ... Ale jestem dobrej myśli i trzymam kciukasy :-D:-D
Niedługo zacznie działać:-)

Madzia nie dziw się, że Kacperka wszyscy tak rozpieszczają. Wszytskie e-ciocie głosują codziennie na obydwa zdjęcia i jeszcze prezenciki dostaje :-D:-) To narazie "nasze" jedyne dzieciątko z forum i do tego takie ładniutkie, kochaniutkie, malutkie :-):-D:-D .... dlatego takie oczko w głowie :-D:-):-D

Już niedługo będzie miał kumpla od cioci maggie :-):-).
Czekamy :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry