reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

To takie naprawde fajne albumy/książki. Ja bym chciała wypełniać i potem na Komunie na przykład dać Bąblowi :tak:

Justyś - dobranoc

Ja też uciekam - mózg mi już nie pracuje. I jakoś tak sie czuje jakby mi ktoś czymś ciężkim przywalił.

81.gif

reklama
To chyba też sobie zamówie:-)

Też będe uciekać
Milutkich snów dziewczynki i do jutra:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To takie naprawde fajne albumy/książki. Ja bym chciała wypełniać i potem na Komunie na przykład dać Bąblowi :tak:

Zobacz załącznik 184266
Ja 6 lat temu kupiłam chrześniaczce przepiękny album od narodzin do 16 roku zycia i jak urodzilam Kacpra to szukałam tez coś takiego ale nigdzie nie było a szkoda i kuzynka( mama mojej chrześniaczki) nikomu tego albumu nie pokazuje i jej podaruje na 18 urodziny
maggie kolorowych snów zyczę ja tez uciekam bo M woła:zawstydzona/y:;-):-D

dzwonie do mojego ze mam wiadomosc, ze moi przylatuja a on na to takim smutnym glosem- ku...wa myslalem, ze w ciazy jestes- bidulek moj

A mnie juz cos pobolewa podbrzusze- we wtorek bylby chyba jakos 30 dzien cyklu- nie wiem ile czekac z jakims testem jesli sie nie pojawi- ostatnio ponad 40 dni czekalam i chyba zwariuje czekac znowu tak dlugo
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

dzwonie do mojego ze mam wiadomosc, ze moi przylatuja a on na to takim smutnym glosem- ku...wa myslalem, ze w ciazy jestes- bidulek moj

A mnie juz cos pobolewa podbrzusze- we wtorek bylby chyba jakos 30 dzien cyklu- nie wiem ile czekac z jakims testem jesli sie nie pojawi- ostatnio ponad 40 dni czekalam i chyba zwariuje czekac znowu tak dlugo
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
to moze zrob test we wtorek i mam takie pytanko ty bylas moze u gina zeby ci wyregulowal cykl,bo z tego co piszesz to masz bardzo dlugie i moze poprostu masz za malo progesteronu i jeszcze jeden taki hormon jest ale zapomnialam jak sie nazywa i trzeba to wyregulowac i bedzie ok

Witam dziewczynki:)

zmykam na zakupy a potem sobotnie ale lekkie sprzatanko:)milego dnia dziewczyny;)

Hej hej,

Olu - My też trzymamy kciuki.

Ja już nie śpie. Śniadanko zjedzone, pranie wstawione, pościel zmieniona. :-)
Ja też już po śniadanku,a pranko zrobiłam wczoraj całe:-)

Kurcze ta strona co mam wpisaną nie wchodzi,musze zmienić

Ja też już po śniadanku,a pranko zrobiłam wczoraj całe:-)
No to super, ja te wszystkie rzeczy bąbla wrzucam - komplety pościeli, kocyki, prześcieradła, wszystko co się nazbierało i tak jak patrze to ze 3 pralki będą. Plus troszke w ręku zostanie :szok::szok::szok:

Kurcze jeszcze by się odkurzyć przydało ale jak narazie ręce mi sie trzęsą i serducho wali więc troszke poczekam :tak:

A jakie plany na dzisiaj - Kacperek będzie sie spacerkował?

reklama
No to super, ja te wszystkie rzeczy bąbla wrzucam - komplety pościeli, kocyki, prześcieradła, wszystko co się nazbierało i tak jak patrze to ze 3 pralki będą. Plus troszke w ręku zostanie :szok::szok::szok:

Kurcze jeszcze by się odkurzyć przydało ale jak narazie ręce mi sie trzęsą i serducho wali więc troszke poczekam :tak:

A jakie plany na dzisiaj - Kacperek będzie sie spacerkował?
Maggie ty tam nie szalej,troche odpocznij.Może lepiej nie odkurzaj.
Dzisiaj mam zamiar sie lenić,co do spacerku to nie wiem zobaczymy.Na razie usnął,a ja chce jak mój T przyjdzie zafarbować włosy:-)

Do góry