reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
madziaas ja przez rok żyłam o tzw.chlebie i wodzie bo Kacper miał alergie na prawie wszystko co uczula i skaze białkową a ja go rok karmiłam
Mój Kacper też ma skaze białkową,także mleko,jogurty itd moge zapomnieć póki karmie.Tzn ja karmie pół na pół bo nie daje rady tylko piersią już (niestety) i daje mu Bebilon Pepti 1

ale zescie popisaly ale juz dotrwalam do konca:),a u mnie byl bratek z dziewczyna i posiedzielismy sobie fajnie przy kawce,a potem herbatce;) juz mu troche przechodzi choc zamartwia sie tym co bedzie potem ale mysle,ze bedzie dobrze
maggie bardzo fajny wozio i gratisy,no i prezent od Kacperka:)
buziak dla Kacpereczka z okazji 4 miesiaca:*

Wasze zestawy kolacyjne jakoś bardziej do mnie przemawiają. No ale Klusek chciał to dostał :-D:-D:-D
:-D:-D

Ło Matko, toż ja musze jeść póki moge bo nie wiadomo co mi Klucha odstawi :szok:
Różnie to bywa,ale może nie
Mój byla na Nutramigenie bllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bebilon pepti niestety też niedobry:no:
ale zescie popisaly ale juz dotrwalam do konca:),a u mnie byl bratek z dziewczyna i posiedzielismy sobie fajnie przy kawce,a potem herbatce;) juz mu troche przechodzi choc zamartwia sie tym co bedzie potem ale mysle,ze bedzie dobrze
maggie bardzo fajny wozio i gratisy,no i prezent od Kacperka:)
buziak dla Kacpereczka z okazji 4 miesiaca:*
To super że był braciszek,będzie dobrze
Kacperek dziękuje:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry