reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej, hej :-) nie zdążyłam już wczoraj zajrzeć po pracy do Was. Skończyliśmy remont łazienki i musiałam trochę ogarnąć tej majdan :-) Ale cieszę się, że już mamy to za sobą :rofl2::tak::rofl2:.

Byliśmy dzisiaj z mężem w banku wypytać o kredyty hipoteczne.... ale masakra, te oprocentowanie kredytu dobija :wściekła/y::wściekła/y: Nawet nie opłaca się myśleć o tym narazie. PORAŻKA TOTALNA !!! Powkurzałam się więc trochę... ech...

reklama
Madziu - no to super. He he pewnie go przycisnęło to i z ceny zszedł. :-D

A ja chciałam porządki zrobić na zamkniętym i nachrzaniłam. :eek:

Wrrrrrrrrrrrrr....... nie umiem tego naprawić. Chyba trzeba być moderatorem. Ciekawe jak to załatwić.

Dobra uciekam niestety bo musze gdzieś podjechać. Pewnie do 21 dotre przez lapka.

Ostatnia edycja:
Agniesiak - ja też zastanawiałam się nad szkołą rodzenia, ale jeszcze nie wiem... ale cieszę się, że jesteś zadowolona i podoba Ci się :-).

Justys - kochana... przykro mi, że bratu się nie poprawia, ale napewno będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki. Nie martw się - musi być dobrze :tak:. Sama mam braci i wiem jakie to czasem zmartwienie... ale od tego ma się rodzeństwo :-)

Ola - miłego i szybkiego pisania prac :-) Ja też powinnam, ale coś nie mogę się zabrać za to... hehe...

Maggie - Ty rzeczywiście już blisko mety jesteś :-). Fajnie. To niedługo Madzi Kacperek będzie miał towarzystwo, przestanie być jedynakiem mamusiek staraczek :-D:-D:-D.

Hej, hej :-) nie zdążyłam już wczoraj zajrzeć po pracy do Was. Skończyliśmy remont łazienki i musiałam trochę ogarnąć tej majdan :-) Ale cieszę się, że już mamy to za sobą :rofl2::tak::rofl2:.

Byliśmy dzisiaj z mężem w banku wypytać o kredyty hipoteczne.... ale masakra, te oprocentowanie kredytu dobija :wściekła/y::wściekła/y: Nawet nie opłaca się myśleć o tym narazie. PORAŻKA TOTALNA !!! Powkurzałam się więc trochę... ech...
No masakra jest z kredytami:wściekła/y:

No masakra jest z kredytami:wściekła/y:

Nooo.. żebyś wiedziała :szok: te odsetki są takie powalające, bo sam kredyt to jeszcze można przełknąć, ale banki lekko przesadzają z tym zarabianiem na naszych kredytach... Dziwi mnie tylko, że tyle ludzi jednak decyduje się i bierze te kredyty, kurde skąd mają kasę na to ????????????

A bo chciałam te nasze z rozmowy z początku z pierwszego dnia wywalić bo tam nic nie było i zrobić wątek do rozmów takich normalnych/ogłoszeń i się nie pokasowało tak jak chciałam i tej dyskusji też się wywalić nie da.

Maggie jak jesteś jeszcze to chciała się zaytać... to zdjęcie co jest na Twoim profilu to jest z tzw. usg 4D ??

reklama
Do góry