reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
kurcze mnie dzisiaj jak szlam z zakupow bolalo po prawej stronie brzucha tak po srodku nie wiecie co by to moglo byc? bolalo tak jakby kolka ale po prawej stronie??

CLAUDIA no powiem ci że betka jest lepsza w twoim przypadku bo jak widać testy nie za bardzo chcą dokładnie powiedzieć:tak:
MADZIAS hehe dzieciaczki lubia być na gołej pupci ale właśnie jak piszesz że wtedy zdarza się siusiu zrobić:laugh2:
JUSTYŚ ja miałam tak że najpierw krew pobrana i potem po godzinie jeszcze raz z tym że ja miałam glukoze 50g przy 75 g pobiera się po 2 godzinach krew:tak:
MAGGIE a czemu miałaś 3 razy pobieraną krew:eek:

ciekawe jak mi wyjda te badania tym bardziej,ze ostatnio brat mial problemy,a jak zawsze mierzylam u taty to mialam ponizej normy ale ja tam jestem dobrej mysli:),
Patrysiu a jak ty sie czujesz??

ciekawe jak mi wyjda te badania tym bardziej,ze ostatnio brat mial problemy,a jak zawsze mierzylam u taty to mialam ponizej normy ale ja tam jestem dobrej mysli:),
Patrysiu a jak ty sie czujesz??
będzie dobrze:tak:a o tych kolkach brzusia itp.to tez wiem że to jest sprawka wiązadeł które się rozciągaja bo i maluszek wiekszy itp.:tak:

Ja się dobrze czuje ale tak niedawno mnie cos brzusio zaczął twardnieć i boleć ale to pewnie skurcze przepowiadające:tak:bo też i przechodza:tak:

reklama
Do góry