reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witajcie kochane,

I ja chciałabym się dopisać do listy staraczek w 2009r. Miejmy nadzieję, że mikołaj wszystkim starającym przyniesie prezencik - fasolkę.

Pozdrawiam was serdecznie

Hej dziewczyny

Doczytalam zaleglosci, m idzie dzisiaj na nocke a ja do szkoly wiec wpadne pozniej. Od jutra biore sie za pisanie pracy, mam dwie do napisania a czas ucieka. Wlasnie sobie uswiadomilam, ze na przyszly tydzien moze bedzie juz cos wiadomo czy sie udalo czy nie.
Mykam robic obiad- pieczone ziemniaczki taki jak sie robi w kosciolku tylko go brak wiec beda w garnku na gazie- mniamu :)

Witam nowe dziewczyny- Milusia jestes z moich stron- mieszkalam kiedys tzn 5 lat temu prawie w Myslowicach

Nom juz jestem po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia:tak::biggrin2: Było fantastycznie!!:cool2::-D:rofl2: Już nie moge się doczekac następnego tygodnia i zajęc:cool2: Wogóle sala duża, duża scena na której są materace, piłki wielkie z rączkami do cwiczeń, koce itp. Kąt do uczenia sie opieki na bobaskiem:) z taką śliczną lalą:-D nawet łóżeczko itp:tak:Normalnie w szoku byłam jak tam weszłam:biggrin2: I taki piekny pastelowy groszkowy kolorek na ścianie i pełno plakatów o dzidziusiach, fizjologii kobiety itp:tak::biggrin2:
A ja włąsnie weszłam na internet i widze, że o mnie myślicie:-d
bardzo mi miło.....
A ja zrobiłam ten cholerny test
i znowu wyszedł taki cień
nie wiem, ale wydaje mi się, że nie jestem w ciąży, bo myśle, że ta kreska powinna być już na tyle widoczna żebym nie musiała domyślać się jej istnienia:-:)-:)-:)-(
dzisiaj rano się poryczałam z tego wszystkiego i mam takiego doła, że nawet nie poszłam na uczelnie.....
Kochana idź jutro na betkę:tak: trzymam kciuki!! U mnie było długo, długo cien:tak:

Nom juz jestem po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia:tak::biggrin2: Było fantastycznie!!:cool2::-D:rofl2: Już nie moge się doczekac następnego tygodnia i zajęc:cool2: Wogóle sala duża, duża scena na której są materace, piłki wielkie z rączkami do cwiczeń, koce itp. Kąt do uczenia sie opieki na bobaskiem:) z taką śliczną lalą:-D nawet łóżeczko itp:tak:Normalnie w szoku byłam jak tam weszłam:biggrin2: I taki piekny pastelowy groszkowy kolorek na ścianie i pełno plakatów o dzidziusiach, fizjologii kobiety itp:tak::biggrin2:

Kochana idź jutro na betkę:tak: trzymam kciuki!! U mnie było długo, długo cien:tak:
To super,że Ci sie podobało :-)

Agniesiak - no widzisz, dobrze że poszłaś :-)

Justyś - bardzo mi przykro ale musi byc dobrze :tak:

Ola - to sobie popiszesz troszke Słońce :tak:

reklama
Do góry