reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Oki,ja wczoraj widziałamide patrzec na ''mam talent'
Agniesiak85
Fanka BB :)
Też oglądam Wczoraj graliśy z mamą w karty w tysiąca i nie oglądaliśmyide patrzec na ''mam talent'
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Cześć dziewczynki! Moi rodzice już pojechali bo tata nie lubi jeździć samochodem po ciemku. Ale naskrobałyście przez te dwa dni. Madziu głosiki oddane a jutro jak będę na mieście to poszukam tego twojego błyszczyka.
Ja dziś byłam z mamą na rynku (u nas są w czwartki i niedziele) i kupiłam sobie kurteczkę. Później może uda mi się wrzucić zdjęcia.
U nas też dziś było ładne słoneczko i ciepło ale teraz już się prawie ciemno zrobiło. Muszę przepisywać sobie jeszcze notatki na zajęcia za tydzień. Wiecie to głupie ale strasznie się cieszę, że znów się będę uczyła.
Ja dziś byłam z mamą na rynku (u nas są w czwartki i niedziele) i kupiłam sobie kurteczkę. Później może uda mi się wrzucić zdjęcia.
U nas też dziś było ładne słoneczko i ciepło ale teraz już się prawie ciemno zrobiło. Muszę przepisywać sobie jeszcze notatki na zajęcia za tydzień. Wiecie to głupie ale strasznie się cieszę, że znów się będę uczyła.
Witajcie
Ja wrocilam z pracy, m zrobil obiadek i potem idzie do pracy a zabieram sie za pisanie pracy na studia mam dwie do oddania w jednym czasie, wiec wisza nade mna.
Musze sie Wam wygadac- tak mnie wkurzyla jedna dziewczyna ze staraczek na Wyspach-mojego watku- ze szok. Jest w 13 cyklu staran o DRUGIE dziecko, maja tam jakies problemy oboje, a ona wypisuje ze czuje sie jak wyrzutek i ze nic od zycia nie dostaje. Wiec jej odpisalam - a co z nami tymi co nigdy jeszcze nie ujrzaly II na tescie!!!!
Jezuuuuu!!!!!!!!!!!
Ja wrocilam z pracy, m zrobil obiadek i potem idzie do pracy a zabieram sie za pisanie pracy na studia mam dwie do oddania w jednym czasie, wiec wisza nade mna.
Musze sie Wam wygadac- tak mnie wkurzyla jedna dziewczyna ze staraczek na Wyspach-mojego watku- ze szok. Jest w 13 cyklu staran o DRUGIE dziecko, maja tam jakies problemy oboje, a ona wypisuje ze czuje sie jak wyrzutek i ze nic od zycia nie dostaje. Wiec jej odpisalam - a co z nami tymi co nigdy jeszcze nie ujrzaly II na tescie!!!!
Jezuuuuu!!!!!!!!!!!
Madziaas
Już jesteś:)
Dziękuje za głosiki i że popatrzysz na błyszczyki:-)Cześć dziewczynki! Moi rodzice już pojechali bo tata nie lubi jeździć samochodem po ciemku. Ale naskrobałyście przez te dwa dni. Madziu głosiki oddane a jutro jak będę na mieście to poszukam tego twojego błyszczyka.
Fajnie Kasiu,że kupiłaś sobie kurteczke,pochwał sie:-)
To nie jest głupie,że sie cieszysz,że będziesz sie uczyła
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Wiesz Ola czasami takie osoby się zdarzają. Ja na wątku Maj 2010 miałam takie aparatki które kupowały ubranka dla dzieci będąc w 5 tygodniu a potem co niektóre płakały bo poroniły. Współczuję im bardzo ale po co się same nakręcały takimi zakupami. Zdarzają się różni ludzie. Dlatego ja wolę tu z Wami pisać bo jesteście fajne i jakoś tak dobrze się tu czuję.
reklama
Podziel się: