reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Wiesz Ola czasami takie osoby się zdarzają. Ja na wątku Maj 2010 miałam takie aparatki które kupowały ubranka dla dzieci będąc w 5 tygodniu a potem co niektóre płakały bo poroniły. Współczuję im bardzo ale po co się same nakręcały takimi zakupami. Zdarzają się różni ludzie. Dlatego ja wolę tu z Wami pisać bo jesteście fajne i jakoś tak dobrze się tu czuję.

No ja juz rzadziej zagladam tam, mimo ze go zalozylam- ale dzisiaj to mi sie cisnienie podnioslo.

reklama
Witajcie

Ja wrocilam z pracy, m zrobil obiadek :) i potem idzie do pracy a zabieram sie za pisanie pracy na studia mam dwie do oddania w jednym czasie, wiec wisza nade mna.
Musze sie Wam wygadac- tak mnie wkurzyla jedna dziewczyna ze staraczek na Wyspach-mojego watku- ze szok. Jest w 13 cyklu staran o DRUGIE dziecko, maja tam jakies problemy oboje, a ona wypisuje ze czuje sie jak wyrzutek i ze nic od zycia nie dostaje. Wiec jej odpisalam - a co z nami tymi co nigdy jeszcze nie ujrzaly II na tescie!!!!
Jezuuuuu!!!!!!!!!!!
Olu nie denerwuj sie,nie ma czym

Wiesz Ola czasami takie osoby się zdarzają. Ja na wątku Maj 2010 miałam takie aparatki które kupowały ubranka dla dzieci będąc w 5 tygodniu a potem co niektóre płakały bo poroniły. Współczuję im bardzo ale po co się same nakręcały takimi zakupami. Zdarzają się różni ludzie. Dlatego ja wolę tu z Wami pisać bo jesteście fajne i jakoś tak dobrze się tu czuję.
Ja też właśnie sie tu dobrze czuje z Wami:-)

A ja właśnie położyłam małego i jem rosołek.Mój T będzie robić za chwile opłaty jak przyjdzie,a potem chcemy jechać do auchan.Chce wysłać Maggie paczke i zrobić małe zakupy bo chyba damy samochód do lakiernika

Olu nie denerwuj sie,nie ma czym

No wiem, ale nie zastanowi sie laska nad reszta osob na watku. Pamietacie moze kiedys na watek wpadly dwie dziewczyny co mialy na czasie testowac, napisaly posta, a potem na nastepny dzien chyba napisaly ze nie wytrzymaly i zrobily test i dwie krechy takze nie dlugo u nas posiedzialy?

reklama
Do góry