reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Nooo :-)no maggie tobie juz tylko troche zostalo do konca
maggie_f
Fanka BB :)
Ja wziełam gruszke z dwiema końcówkami - niedroga więc jakby co to nie będzie mi szkoda. O taką: http://www.allegro.pl/item808729029_gruszka_do_nosa_2_koncowki_3_kolory_canpol.html
No i o soli morskiej do nosa dużo słyszałam dobrego.
No ale pewnie wyjdzie w praniu co i jak.
Madziaas
Maggie ja też taką gruszke kupiłamJa wziełam gruszke z dwiema końcówkami - niedroga więc jakby co to nie będzie mi szkoda. O taką: http://www.allegro.pl/item808729029_gruszka_do_nosa_2_koncowki_3_kolory_canpol.html
Sól też mam,ale dostałam w szpitalu. W ogóle wiecie,że dostaniecie paczki w szpitalu??
maggie_f
Ooooj tak, niedługo. Byleby do grudnia wytrzymać i niech się dzieje co chce. Fajnie by było gdyby do 16 grudnia się udało. Na Święta już bym go miała w domku i troche praktyki już by było za mną :-)no maggie tobie juz tylko troche zostalo do konca
Madziaas
:-)Ooooj tak, niedługo. Byleby do grudnia wytrzymać i niech się dzieje co chce. Fajnie by było gdyby do 16 grudnia się udało. Na Święta już bym go miała w domku i troche praktyki już by było za mną :-)
Madziaas
Oki,paa:-)ja zmykam,bo musze kluseczki robic i obiad dokonczyc
maggie_f
Ja nie wiem. Nawet w szkole rodzenia nie mówili że coś dostaniemy.Maggie ja też taką gruszke kupiłam
Sól też mam,ale dostałam w szpitalu. W ogóle wiecie,że dostaniecie paczki w szpitalu??
reklama
Podziel się: