reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ja sie bez listy nie ruszam bo wszystko mi z głowy wypada :-D:-D:-D A jak już jestem na zakupach to w markecie potrafie tyle zbędnego jedzenia nabyć bo na wszystko mam ochote - tylko że ta ochota szybko przechodzi :-D
Ja bez listy nie lubie,bo sie włócze i nie pamiętam co mi brakuje w domu:-D no cóż skleroza:-D

reklama
Wiem wiem i chyba tylko ta myśl o Synku pozwala mi dreptać małymi kroczkami do przodu.
Dobrze że jest forum bo przynajmniej nie siedze i nie myśle wkółko o jednym.

Wiesz co, mi się wydaje że one już raczej obkupione są nieźle :-D A tak wogóle to miałam spytać ile chcesz za ten kombinezonik? Bo ja moge zalicytować na allegro jakby co. Może wygram? Mi się ten kombinezonik bardzo podoba.

Wiesz co, mi się wydaje że one już raczej obkupione są nieźle :-D A tak wogóle to miałam spytać ile chcesz za ten kombinezonik? Bo ja moge zalicytować na allegro jakby co. Może wygram? Mi się ten kombinezonik bardzo podoba.
Maggie ja widze,że jest oferta na 31 zł,daj 32 i będzie ok ;-)

He he, podbiłam Ci cene. Tam ktoś max 35 zł dawał - ja dałam max 40 zł i dopóki mnie nikt nie przebije będzie 36 zł. Jak ktoś podbije to będzie musiał dać przynajmniej 41 zł.

reklama
Do góry