reklama
Madziaas
Już jesteś:)
No ale akurat i ty i ja sie zastanawiałyśmy co będzie jak sie skończy rok bo to Staraczki 2009:-)Tylko tak naprawde to Ty to wymyśliłaśJak coś to moge na Ciebie przerzucić opieke nad grupą - widziałam tam jakąś taką opcje.
Nie nie ;-)
maggie_f
Fanka BB :)
Szkoda że dwie osoby sie nie mogą opiekować na raz. Ale w sumie to nawet nie wiem co innego ja tam moge zrobić niż Wy. Chyba tylko usuwać jakieś wpisy no i zaproszenia wysyłać.No ale akurat i ty i ja sie zastanawiałyśmy co będzie jak sie skończy rok bo to Staraczki 2009:-)
Nie nie ;-)
Madziaas
Jest dobrze MaggieSzkoda że dwie osoby sie nie mogą opiekować na raz. Ale w sumie to nawet nie wiem co innego ja tam moge zrobić niż Wy. Chyba tylko usuwać jakieś wpisy no i zaproszenia wysyłać.
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Madziaas
:-)Bardzo dobra wiadomość Justynko. Dziewczynki mam tyle prasowania, że szok. Już mnie aż plecy bolą od stania ale muszę troszkę poprasować. Później jeszcze do Was zaglądnę.
maggie_f
dodawaj, dodawaj - ja własnie na to liczę :-)Mam nadzieje dziewczynki,że nie będziecie złe że będe dodawać tam fotki małego,jak za dużo to piszcie;-)
Bardzo dobra wiadomość Justynko. Dziewczynki mam tyle prasowania, że szok. Już mnie aż plecy bolą od stania ale muszę troszkę poprasować. Później jeszcze do Was zaglądnę.
Czekamy - wysłałam Ci zaproszonko do grupy
reklama
maggie_f
He he no to super :-)Dziękuję już dołączyłam. Wiecie strasznie mi humor poprawiacie jak tak Was czytam.
Podziel się: