reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
A nie ma za co. Ja sobie własnie oglądam kurteczki na allegro bo muszę coś zakupić. Ha ha ha ale prasować to ja lubię no a piesek jak widziałam też nie za duży to dało by radę i jego wyprać:)

A nie ma za co. Ja sobie własnie oglądam kurteczki na allegro bo muszę coś zakupić. Ha ha ha ale prasować to ja lubię no a piesek jak widziałam też nie za duży to dało by radę i jego wyprać:)
Wow, no to wpadaj na weekend do mnie - znajde specjalnie dla Ciebie dużo ciuchów do poprasowania. :-D A piesek może i mały ale jaki zwinny. Wyczuwa skubany jak się kąpiel zbliża i najpierw się tak chowa i siedzi jak trusia a jak sie go już dorwie to potrafi w magiczny sposób ulotnić się z wanny. Jedyne co mu się podoba to suszenie suszarką do włosów. :-D

Mój pies bardzo lubi się kompać tylko suszarki się boi.
Hi hi, no to mój odwrotnie. On się godzinami może suszyć. Często jak mojej mamie włosy układam to on przychodzi i się pakuje do suszarki żeby go troche posmerać ciepłym powietrzem . :-D

Tam tak jest napisane,ale musze je porównać z tym 56 bo to chyba taki tylko tam dziwnie napisali
Ufffffffff, już się bałam że nie będę miała Małego w co ubrać na początek

Dziewczyny wy się nie orientujecie czy tu na BB jest może wątek o adopcjach. Ciekawa jestem jakie odczucia mają inne pary które noszą się z takim zamiarem lub już to zrobiły.

reklama
Do góry