reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Aaaa.. współczuję Kochana... matko nawet nie wiedziałam, że można miec zaburzenia widzenia przy cukrzycy.. A moze to jednak nie cukrzyca, trzymam kciuki by wszystko sie szybciutko wyjasnilo i brat wyszedl do domku. Buziaki Kochanaa:)

Mniam:) Ale mi smaka narobilas:) ja to zrobie dzis..hm... kupie dwa udka, pokroje papryke w paski, cebule na gruube plastry, wrzuce pare zabkow czosnku, ziemniaki na cztery przekroje, wrzuce wszystko do naczynia i wloze na godzinke do piekarnika:) Nie chce mi się nic innego robic:) hihi:)

jestem, jestem Kochana:) M do pracy sie szykowal:) Kombinezonik powiadasz:D daj linka to obejrze sobie:) Wogole bedziesz ciuszki po Kacperku na allegro sprzedawac?:zawstydzona/y::-) Bo jak tak to najpierw daj znac mi:)
Ty mi dopiero narobiłaś smaka:-p
Tak będe sprzedawać,niektóre mam pożyczone od koleżanki i oddaje,ale moje sprzedaje:tak:
Cieplutki kombinezon dla chłopca (810341034) - Aukcje internetowe Allegro
A to kombinezonik

reklama
Wiesz co ja te rzeczy kupiłam jak było jeszcze w miare ciepło i jak chciałam teraz mu założyć to on już w to nie wejdzie bo ja już mu zakładam rozmiar 74
Wow:) Szybko rosną te brzdace:) My mamy jeden kombinezonik. Rodze w marcu to taki akurat będzie:) Ale dziś się wybieram do Textil marketu tam sa fajne i bardzo tanie ciuszki:) Może coś kupie dla swojego brzdąca:) hihi:) Moze jakies body i śpioszki:D

Czekam jeszcze na koleżankę ma do mnie wpasc i razem ruszymy na mini zakupki:)
Tak ostatnio zdziecinniałam:-D Szukam teraz po znajomych gry The Sims 2 albo jedynki:) hehe. Mozna tam bylo rodzinki tworzyc i dzidziusie przesłodkie miec:D

reklama
a ja juz po wizycie i mi ulzylo,dzidzia ma sie dobrze wszytko ok:)) lozysko jest na swoim miejscu,szyjka sie nie skraca,wody plodowe w normie:),myslalm,ze bede miec juz te polowkowe-szczegolowe ale dopiero mi zrobi za trzy tygodnie nawet nie spytalam kto to bedzie tak mi kamien z serca spad,ze wszystko jest ok:) a na te bole przepisal tabletki i mam sie oszczedzac,nie dzwigac jak nie przejdzie za trzy,cztery dni mam dzwonic

Do góry