reklama
Madziaas
Już jesteś:)
To dobrzepodejrzewal,ze te bole moga byc z jakiegos stanu zapalnego ale sprawdzil i wszystko ok,nie mam zadnej infekcji
Madziaas
jejku ale supera dzidzia do mnie pomachala i sobie spokojnie jak gdyby nigdy nic wody pila,a ja tu taki stres
Jeszcze to pamiętam,fajnie to wygląda:-)
Madziaas
Pewnie takale za to teraz daje czadu chyba po badaniu sie rozbudzilo
Justys84
Fanka BB :)
Madziu ja moze przesadzam bo to moja pierwsza ciaza i to po poronieniu ale tak sie ciesze,ze wszystko dobrze mam wrazenie ze troche za bardzo to wszystko przezywam ale co tam z dzidzia dobrze z bratkiem mam nadzieje,ze tez wszystko bedzie dobrze i sie jakos ulozy!
Madziaas
Kochana wcale nie przesadzasz,naprawde.Ja też sie zawsze martwiłam,przeżywałam jak czekałam na wizyte,jak szłam na nią i jak wróciłam. I ja myśle,że to normalne,to była moja pierwsza ciąża,Twoja pierwsza po poronieniu więc nie dziwie sie że sie martwisz,że myślisz.Wiesz to fajne jak widze jak sie cieszycie po wizytach,jak przeżywacieMadziu ja moze przesadzam bo to moja pierwsza ciaza i to po poronieniu ale tak sie ciesze,ze wszystko dobrze mam wrazenie ze troche za bardzo to wszystko przezywam ale co tam z dzidzia dobrze z bratkiem mam nadzieje,ze tez wszystko bedzie dobrze i sie jakos ulozy!
Bo życze Wam wszystkim takiego bąbla jak ja mam.Tym mamusiom które mają w brzuszku dzidziusia i tym które jeszcze czekają na tą malutką istotke:-)
reklama
Madziaas
Nie ma za copieknie madziu napisane dziekuje
Podziel się: