reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Madziu ja moze przesadzam bo to moja pierwsza ciaza i to po poronieniu ale tak sie ciesze,ze wszystko dobrze mam wrazenie ze troche za bardzo to wszystko przezywam ale co tam z dzidzia dobrze z bratkiem mam nadzieje,ze tez wszystko bedzie dobrze i sie jakos ulozy!

Madziu ja moze przesadzam bo to moja pierwsza ciaza i to po poronieniu ale tak sie ciesze,ze wszystko dobrze mam wrazenie ze troche za bardzo to wszystko przezywam ale co tam z dzidzia dobrze z bratkiem mam nadzieje,ze tez wszystko bedzie dobrze i sie jakos ulozy!
Kochana wcale nie przesadzasz,naprawde.Ja też sie zawsze martwiłam,przeżywałam jak czekałam na wizyte,jak szłam na nią i jak wróciłam. I ja myśle,że to normalne,to była moja pierwsza ciąża,Twoja pierwsza po poronieniu więc nie dziwie sie że sie martwisz,że myślisz.Wiesz to fajne jak widze jak sie cieszycie po wizytach,jak przeżywacie
Bo życze Wam wszystkim takiego bąbla jak ja mam.Tym mamusiom które mają w brzuszku dzidziusia i tym które jeszcze czekają na tą malutką istotke:-)

reklama
Do góry