reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

super tez bym juz chciala taki widoczek miec przed oczami
Jeszcze troszeczke
Chociaż wiesz końcówka ciąży mi sie tak dłużyła,czułam sie jak kuleczka i wydawało mi sie że to jeszcze tak długo,a z drugiej strony bałam sie porodu
A ty masz za każdym razem badanie ginekologiczne??

reklama
napewno sie odezwe po wizycie,a do brata chce jechac na razie czekam na telefon od mamy,czy juz cos wiadomo bo tata mial z lekarzem rozmawiac choc ja mysle,ze to za szybko i jeszcze nie beda nic wiedziec ale jak chce niech probuje,wszyscy u nas nerwowi jak nie wiem,tata tez choc nie daje tego po sobiepoznac

nie dziwie sie,ze zmienialas tez bym tak zrobila!ja jak bylam w pierwszej ciazy to lekarz mnie tez wogole nie zbadal,a ten obecny byl bardzo zdziwiony,ze nie mialam badania bo by mogl wyczuc twarda macice i takie tam,dobra ja zmykam,papa

reklama
agniesiu mij brat mial od piatku zaburzenia widzenia i od wczoraj jest w szpitalu ma podejrzenie cukrzycy:(
Aaaa.. współczuję Kochana... matko nawet nie wiedziałam, że można miec zaburzenia widzenia przy cukrzycy.. A moze to jednak nie cukrzyca, trzymam kciuki by wszystko sie szybciutko wyjasnilo i brat wyszedl do domku. Buziaki Kochanaa:)

Nastawiłam sobie wode na pierogi,ostatnio mi mąż kupił z jagodami :) To nie domowe,no ale.....
Mniam:) Ale mi smaka narobilas:) ja to zrobie dzis..hm... kupie dwa udka, pokroje papryke w paski, cebule na gruube plastry, wrzuce pare zabkow czosnku, ziemniaki na cztery przekroje, wrzuce wszystko do naczynia i wloze na godzinke do piekarnika:) Nie chce mi się nic innego robic:) hihi:)

Wystawiłam kombinezonik na allegro i widze że ktoś go obserwuje :)
Agniesiak a gdzie Cie wywiało??:-D
jestem, jestem Kochana:) M do pracy sie szykowal:) Kombinezonik powiadasz:D daj linka to obejrze sobie:) Wogole bedziesz ciuszki po Kacperku na allegro sprzedawac?:zawstydzona/y::-) Bo jak tak to najpierw daj znac mi:)

Do góry