reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

no wlasnie troche mnie przerazily te ceny,a wole do wozka dolozyc,bo to i gleboki i sportowy i fotelik w jednym do tego,a w przyszlosci chce tez zeby bylo do drugiego jak sie zdecydujemy:)

reklama
a nie mam sie kogo doradzic w sprawie tego wozka bo kazdy u mnie mial taki normalny jak to kiedys byly,bo teraz wchodza do mody takie jaki wy macie i mi sie tez one bardzo podobaja:D

bym miala od kogo fotelik pozyczyc to by tez ten kupila ma super rame,kolor i jest taki zgrabny:) na razie tylko ogladam,szkoda ze do marca daleko;)

reklama
Patrysiu a ty jak sie dzisiaj czujesz??
super sie czuje tzn.nic mnie nie boli:-)synek kica sobie w brzusiu:-)
a u mnie byla kuzynka ktora mi kiedys obiecala,ze da lozeczka,a sie okazalo,ze juz je dala swojej szwagierce,bo ja bardzo prosila,kurcze myslalam,ze zakup lozeczka bede miala z glowy,no trudno,Dzieki za wyjasnienie patrysiu co do moich tygodni:)fajne te kopniaczki:),dziewczyny napiszcie mi tylko jak czesto powinnam je odczuwac?bo wczoraj odczuwalam slabiej a dzisiaj tak co chwile ale tylko jak siedze
no szkoda że tak wyszło z łóżeczkiem:sorry2:ja mam drewniane uważam że jest najlepsze:tak:ruchy tak regularne bedziesz odczuwac w późniejszych tc teraz bedziesz je odczuwac różnie;-)

Super wózeczki:-)

Do góry