reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

HELLO:-)
A ja jestem póki M nie robi projektów. Dziewczyny jak myślicie można kupić spodnie ciążowe na allegro? Chodzi mi o to, że tak w ciemno czy nie przyślą złych spodni. Chodzi mi konkretnie o spodnie ciążowe.
ja zamówiłam i jestem bardzo zadowolona:tak:a większe że były na p[oczątku to jak najbardziej dobrze bo tyjemy co i ja przytyłam a teraz dalej je moge nosić i bede pewnie do konca ciąży:-)
Lec,lec Madziu,odpocznij poki mozesz,no,a mi 20,myslalam,ze 19 sama nie wiem jak to liczyc:)kopniczki juz czuje,nie za czesto ale sa:))))
jesteś w 19 tc jutro skończysz 19 tc i wejdziesz w 20 tc:tak:

reklama
No własnie Patrysiu znalazłam na allegro takie ładne spodenki i się zastanawiam czy je kupić.

jest tak że jak nie bedą jednak pasować itp.to mozna zwrócić i np.na inny rozmiar lub ogólnie zwrócić pogadaj ze sprzedawcą:tak:ja jestem zadowolona nienarzekam i się ciesze że je kupiłam:tak:ps.moja siostra także sobie kupiła te same i jest także zadowolona:tak:

a u mnie byla kuzynka ktora mi kiedys obiecala,ze da lozeczka,a sie okazalo,ze juz je dala swojej szwagierce,bo ja bardzo prosila,kurcze myslalam,ze zakup lozeczka bede miala z glowy,no trudno,Dzieki za wyjasnienie patrysiu co do moich tygodni:)fajne te kopniaczki:),dziewczyny napiszcie mi tylko jak czesto powinnam je odczuwac?bo wczoraj odczuwalam slabiej a dzisiaj tak co chwile ale tylko jak siedze

Justyś te kopniaczki to będziesz raz mocniej i częściej odczuwać,a raz rzadziej :-)
Szkoda z tym łóżeczkiem:-(

no,szkoda,bo ona miala takie fajne juz i bujak w nim byl i kolka i bok spuszczany,kupimy takie tansze jakos to bedzie,Madziu,a jak Ci sie wozek sprawdza,bo ja tez bym taki chciala sobie potem kupic:)

reklama
Ja mam takie zwykłe łóżeczko,z wyjmowanymi 3 szczebelkami.Wiesz nie było bardzo drogie bo ceny niektórych są straszne

Do góry