reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Pewnie męża zagoń:-) A dzidziuś najważniejszy i sie nie przemęczajmeza zaprawie do okien tez mi mowil zebym nie myla ale mi sie juz firanki znudzily caly czas te same ale dzidzia najwazniejsza!
U mnie sie bali,że za szybko urodze bo wszystko robiłam,ale okien nie myłam starałam sie wysoko rąk nie dawać:-)
Wiecie co dziewczynki, kupiłam sobie wczoraj - na poprawę humorku - swój piewrszy ciuch ciążowy :-). Czarne spodenki materiałowe na kant. Muszę tylko nogawki skrócić. Akurat po tym jak jedne ze starych mi pękły. Muszę się zabezpieczyć, żeby kolejne spodnie mi nie popękały dlatego kupiłam sobie już ciążówki. Ale są fajne bo mają takę dosyć dużą regulację przy tej gumie na brzuch :-). Także poczekam jeszcze trochę i pewnie zacznę w nich śmigać :-)
Madziaas
I fajnie,no tak po twoje przygodzie ze spodniami:-)Wiecie co dziewczynki, kupiłam sobie wczoraj - na poprawę humorku - swój piewrszy ciuch ciążowy :-). Czarne spodenki materiałowe na kant. Muszę tylko nogawki skrócić. Akurat po tym jak jedne ze starych mi pękły. Muszę się zabezpieczyć, żeby kolejne spodnie mi nie popękały dlatego kupiłam sobie już ciążówki. Ale są fajne bo mają takę dosyć dużą regulację przy tej gumie na brzuch :-). Także poczekam jeszcze trochę i pewnie zacznę w nich śmigać :-)
I fajnie,no tak po twoje przygodzie ze spodniami:-)
No właśnie, jedne już straciłam a szkoda mi trochę bo mam nadzieję, że jeszcze się przydadzą po ciąży...
Madziaas
No właśnie, jedne już straciłam a szkoda mi trochę bo mam nadzieję, że jeszcze się przydadzą po ciąży...
reklama
Podziel się: