reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

jeju,ja musze sie w koncu wybrac do tego sklepu,bo nie zdaze:p to zmykam,bede potem,kurcze chce tez umic sobie okna ale jakies mam obawy,bo slyszalam zeby tego nie robic co myslicie na ten temat,nie chce tez przesadzac,ciaza to nie choroba ale tez jak ma mi zaszkodzic to smole cale okna:)

reklama
My z moim T już kiedyś temu powiedzieliśmy sobie że chcemy jedno dziecko,ale nie wiadomo jak to będzie w przyszłości.Ja na razie o tym nie myśle
A co do adopcji to pewnie,tylko że u nas to chyba nadal ciężko adoptować dziecko

jeju,ja musze sie w koncu wybrac do tego sklepu,bo nie zdaze:p to zmykam,bede potem,kurcze chce tez umic sobie okna ale jakies mam obawy,bo slyszalam zeby tego nie robic co myslicie na ten temat,nie chce tez przesadzac,ciaza to nie choroba ale tez jak ma mi zaszkodzic to smole cale okna:)

Justys, ja też chciałam myś u siebie okna, ale mi nie pozwoli rodzice i mąż. I padło na męża, będzie musiał to zrobić, jak tylko skończymy remontować łazienkę :-). Podobno kobieta w ciąży nie powinna robić nic z wyciągniętym rękami, a poza ty teraz jest zimno i lepiej nie narażaj się na przeziębienia.

Cześć Patrysiu :-) Co teściowa to inna wersja ... Ech te teściowe, dają się we znaki, jak nie z tej strony to z innej :-).
Ciekawe jakie my kiedyś będziemy jako teściowe ;-)
A Ty widzę będziesz miała niewielką różnicę wiekową między dziećmi. Moja kumpela tak się stara żeby się wstzrelić, żeby właśnie było ok 2 latek różnicy i coś im to nie wychodzi :-(.
Ale to w sumie ma swój urok. Teraz się przemęczysz z takimi maluszkami ale później za to będziesz miała fajnie i pewnie dzieciaczki będą miały lepszy kontakt przy takiej niewielkiej różnicy wieku :-).

oj tak te teściowe potrafia być niekiedy wścibskie:cool:życze aby koleżance się udało:tak:my właśnie chcieliśmy szybciej drugiego maluszka bo Dominis jest w sumie tu smutny co na pewno ucieszy się z braciszka będą się razem bawić i potem jak podrosna do pewnego wieku to do przeczkola a ja bede mogła wtedy zając się praca dlatego i tez chcielismy odrazu mieć dwójke dzieci:tak:ale na dwójce się skończy trzeciego juz nie chcemy;-)

Patrysiu a ty sie trzymaj kochana,dużo dużo odpoczywaj.Kiedy masz teraz gina?

9 listopada czyli już niedługo i sie niemoge doczekac:tak:

Co do adopcji oj tak jest tyle dzieciaczków które potrzebuja mamy i taty i to jest piekne jak znajduja się tacu ludzie którzy daja im dom:tak:

Ja mykam;-)

Ja już ziemniaczki mam ugotowane,kotlety usmażone.Teraz gotuj buraczki i dla mnie zupka:-)

Ostatnia edycja:
kuzynka meza tez niby myla okna,sprzatala caly dom chodzi o to ze dzwigala rece do gory i miala porod przedwczesny w 5 miesiacu i zawsze mowi jak ktos jest w ciazy to ma nie dawac rak do gory

My z moim T już kiedyś temu powiedzieliśmy sobie że chcemy jedno dziecko,ale nie wiadomo jak to będzie w przyszłości.Ja na razie o tym nie myśle
A co do adopcji to pewnie,tylko że u nas to chyba nadal ciężko adoptować dziecko

chyba te procedury papierkowe długo trwają, no i zbadanie sytuacji rodzinnej kandydatów na rodziców...

Lepiej nie myj,jest za zimno

kuzynka meza tez niby myla okna,sprzatala caly dom chodzi o to ze dzwigala rece do gory i miala porod przedwczesny w 5 miesiacu i zawsze mowi jak ktos jest w ciazy to ma nie dawac rak do gory

No właśnie, kurcze, lepiej nie ryzykuj. Okna nie zając - nie uciekną. A teraz dzidziuś jest najważniejszy.

reklama
oj tak te teściowe potrafia być niekiedy wścibskie:cool:życze aby koleżance się udało:tak:my właśnie chcieliśmy szybciej drugiego maluszka bo Dominis jest w sumie tu smutny co na pewno ucieszy się z braciszka będą się razem bawić i potem jak podrosna do pewnego wieku to do przeczkola a ja bede mogła wtedy zając się praca dlatego i tez chcielismy odrazu mieć dwójke dzieci:tak:ale na dwójce się skończy trzeciego juz nie chcemy;-)

9 listopada czyli już niedługo i sie niemoge doczekac:tak:

Co do adopcji oj tak jest tyle dzieciaczków które potrzebuja mamy i taty i to jest piekne jak znajduja się tacu ludzie którzy daja im dom:tak:

Ja mykam;-)
To już bliziutko :-)

Do góry