reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
wysoka nie byla ale stan podgoraczkowy byl,biedeczek,a lepiej sie juz czuje?mnie te szczepionki przerazaja,a jeszcze nie mam dzidzi,nie wiem co to bedzie potem...

wysoka nie byla ale stan podgoraczkowy byl,biedeczek,a lepiej sie juz czuje?mnie te szczepionki przerazaja,a jeszcze nie mam dzidzi,nie wiem co to bedzie potem...
Już dzisiaj lepiej,ale jeszcze taki jest marudny.Jest dobrze dopóki jestem w pokoju,jak chce go na chwilke zostawić to są okrzyki:-D
Wiesz Justyś my sie zdecydowaliśmy na podstawowe szczepionki-chociaż to każdy jak uważa.Bo są jeszcze skojarzone,są na rotawirus,na pneumokoki itd

Piękne!! Już sobie dodałam do ulubionych tą stronkę:) Dzięki:)

Cześć dziewczyny!!
Po ponad pól rocznym staraniu udało się :)
Zobaczyłam wypatrywane 2 kreski :) od razu pobiegałam do lekarza. Okazało się, że mam w brzuchu małą kropeczkę i wygląda na 5 tydzień. Trochę sie boję bo przy okazji lekarz wykrył torbiela na prawym jajniku 35mn. Brzuch mam taki jakby spięty i sama nie wiem :)
Ale się cieszę :D
Pozdarwiam
Mega gratulacje!!!!

Czesc:) ale u mnie zimno,brr
A u mnie jak zimno.. brrr normalnie szok.

Cześć dziewczynki
Ja miałam ciężką noc,mały miał gorączke po szczepionce:-(
biedaczek... przytul go od e-ciotek:)

Już dzisiaj lepiej,ale jeszcze taki jest marudny.Jest dobrze dopóki jestem w pokoju,jak chce go na chwilke zostawić to są okrzyki:-D
Wiesz Justyś my sie zdecydowaliśmy na podstawowe szczepionki-chociaż to każdy jak uważa.Bo są jeszcze skojarzone,są na rotawirus,na pneumokoki itd
My będziemy dzidzię szczepic normalnie, to jest wg kalendarza szczepień:)

DZIEŃ DOBRY:-)
Ja się czuje dobrze tylko synek załapał katarek od kuzynostwa i wiadomo jak meczy katarek w nocy:sorry2:ale już aplikujemyy i jest ok:tak:

Cześć dziewczyny!!
Po ponad pól rocznym staraniu udało się :)
Zobaczyłam wypatrywane 2 kreski :) od razu pobiegałam do lekarza. Okazało się, że mam w brzuchu małą kropeczkę i wygląda na 5 tydzień. Trochę sie boję bo przy okazji lekarz wykrył torbiela na prawym jajniku 35mn. Brzuch mam taki jakby spięty i sama nie wiem :)
Ale się cieszę :D
Pozdarwiam

GRATULACJE!!!!

Cześć dziewczynki
Ja miałam ciężką noc,mały miał gorączke po szczepionce:-(

ojejku dobry jest paracetamol czopki :tak:

ja także synka szczepiłam wg kalendarza szczepień ale że 3 ukłucia (bo są że jedno ale koszt 100 zł.a że synek nie płakał niegorączkował to szkoda było kasy)i jeszcze dodatkowo pneumokoki różnie się dzieje a teraz z M jestesmy spokojni co do tego i żałujemy że na rotawirus niezaszczepiliśmy:sorry2:bo synek już miał dwa razy(inaczej nazwa taka dorosła to jest grypa żołądkowa)i synek ostatnio kiepsko to przeszzedł już myślałam, że pojedziemy na pogotowie dlatego teraz drugiego synka zaszczepimy i na ten rotawirus:tak:M jeszcze by chchiał na ospe ale tego dokładnie niewiemy ;-)

ja tez bede szczepic wedlug ksiazeczki jak juz bedzie tak daleko:) te szczepionki trzy w jednym mi sie zle kojarza po prostu sie ich boje,moja bliska kolezanka miala zdrowe dziecko i jak maly mial rok to jej doradzili wlasnie taka szczepionke i trzy dni pozniej maly dostal zapalenia mozgu miesiace w szpitalu,rehabilitacja,a i tak nie wyzdrowial teraz ma 7 lat,nie mowi,nie umi zalatwic swoich potrzeb sam,dobrze,ze sie nie poddala,jezdzila po calej polsce po pomoc i maly chodzi i jest coraz lepiej ale nie potrzebne to bylo,bo byk zdrowym,radosnym dzieckiem,nie chce nikogo straszyc kazdy robi jak uwaza,pewnie teraz sa ulepszone te szczepionki,nie wiem ale ja ich dziecku nie dam zrobic

ja tez bede szczepic wedlug ksiazeczki jak juz bedzie tak daleko:) te szczepionki trzy w jednym mi sie zle kojarza po prostu sie ich boje,moja bliska kolezanka miala zdrowe dziecko i jak maly mial rok to jej doradzili wlasnie taka szczepionke i trzy dni pozniej maly dostal zapalenia mozgu miesiace w szpitalu,rehabilitacja,a i tak nie wyzdrowial teraz ma 7 lat,nie mowi,nie umi zalatwic swoich potrzeb sam,dobrze,ze sie nie poddala,jezdzila po calej polsce po pomoc i maly chodzi i jest coraz lepiej ale nie potrzebne to bylo,bo byk zdrowym,radosnym dzieckiem,nie chce nikogo straszyc kazdy robi jak uwaza,pewnie teraz sa ulepszone te szczepionki,nie wiem ale ja ich dziecku nie dam zrobic
Justyś ja sie ostatnio spotkałam,że dziewczyna miała maluszka troszke młodszego od mojego i szczepiła skojarzoną, rotawirusa.Mały w nocy zaczął wymiotować krwią,miał biegunke ledwo go odratowali.Wiem,że to zależy od organizmu dziecka i to jest każdego rodzica indywidualna sprawa.Ja robie tak jak uważam,chociaż niektórzy uważali że to źle że nie szczepie dodatkowo.No,ale tak jak mówie to każdego indywidualna sprawa,jeśli ktoś chce szczepienia dodatkowe to ok

reklama
Do góry