Justys84
Fanka BB :)
o jej,biedaczek,a wysoka ta goraczka?Cześć dziewczynki
Ja miałam ciężką noc,mały miał gorączke po szczepionce:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o jej,biedaczek,a wysoka ta goraczka?Cześć dziewczynki
Wysoka nie bo 37,5,ale była bardzo marudny i jak ja sie nie położyłam to nie chciał spaćo jej,biedaczek,a wysoka ta goraczka?
Już dzisiaj lepiej,ale jeszcze taki jest marudny.Jest dobrze dopóki jestem w pokoju,jak chce go na chwilke zostawić to są okrzykiwysoka nie byla ale stan podgoraczkowy byl,biedeczek,a lepiej sie juz czuje?mnie te szczepionki przerazaja,a jeszcze nie mam dzidzi,nie wiem co to bedzie potem...
Piękne!! Już sobie dodałam do ulubionych tą stronkę DziękiAgniesiak ja kupuję te kanwy na Kanwy z nadrukiem, oprawa obrazów, haft krzyżykowy, obrazki do haftu, hafty
Mega gratulacje!!!!Cześć dziewczyny!!
Po ponad pól rocznym staraniu udało się
Zobaczyłam wypatrywane 2 kreski od razu pobiegałam do lekarza. Okazało się, że mam w brzuchu małą kropeczkę i wygląda na 5 tydzień. Trochę sie boję bo przy okazji lekarz wykrył torbiela na prawym jajniku 35mn. Brzuch mam taki jakby spięty i sama nie wiem
Ale się cieszę
Pozdarwiam
A u mnie jak zimno.. brrr normalnie szok.Czesc ale u mnie zimno,brr
biedaczek... przytul go od e-ciotekCześć dziewczynki
My będziemy dzidzię szczepic normalnie, to jest wg kalendarza szczepieńJuż dzisiaj lepiej,ale jeszcze taki jest marudny.Jest dobrze dopóki jestem w pokoju,jak chce go na chwilke zostawić to są okrzyki
Wiesz Justyś my sie zdecydowaliśmy na podstawowe szczepionki-chociaż to każdy jak uważa.Bo są jeszcze skojarzone,są na rotawirus,na pneumokoki itd
Dziękuje,przytuliłam mocno:-)Piękne!! Już sobie dodałam do ulubionych tą stronkę Dzięki
Mega gratulacje!!!!
A u mnie jak zimno.. brrr normalnie szok.
biedaczek... przytul go od e-ciotek
My będziemy dzidzię szczepic normalnie, to jest wg kalendarza szczepień
Cześć dziewczyny!!
Po ponad pól rocznym staraniu udało się
Zobaczyłam wypatrywane 2 kreski od razu pobiegałam do lekarza. Okazało się, że mam w brzuchu małą kropeczkę i wygląda na 5 tydzień. Trochę sie boję bo przy okazji lekarz wykrył torbiela na prawym jajniku 35mn. Brzuch mam taki jakby spięty i sama nie wiem
Ale się cieszę
Pozdarwiam
Cześć dziewczynki
Już dzisiaj lepiej,ale jeszcze taki jest marudny.Jest dobrze dopóki jestem w pokoju,jak chce go na chwilke zostawić to są okrzyki
Wiesz Justyś my sie zdecydowaliśmy na podstawowe szczepionki-chociaż to każdy jak uważa.Bo są jeszcze skojarzone,są na rotawirus,na pneumokoki itd
Justyś ja sie ostatnio spotkałam,że dziewczyna miała maluszka troszke młodszego od mojego i szczepiła skojarzoną, rotawirusa.Mały w nocy zaczął wymiotować krwią,miał biegunke ledwo go odratowali.Wiem,że to zależy od organizmu dziecka i to jest każdego rodzica indywidualna sprawa.Ja robie tak jak uważam,chociaż niektórzy uważali że to źle że nie szczepie dodatkowo.No,ale tak jak mówie to każdego indywidualna sprawa,jeśli ktoś chce szczepienia dodatkowe to okja tez bede szczepic wedlug ksiazeczki jak juz bedzie tak daleko te szczepionki trzy w jednym mi sie zle kojarza po prostu sie ich boje,moja bliska kolezanka miala zdrowe dziecko i jak maly mial rok to jej doradzili wlasnie taka szczepionke i trzy dni pozniej maly dostal zapalenia mozgu miesiace w szpitalu,rehabilitacja,a i tak nie wyzdrowial teraz ma 7 lat,nie mowi,nie umi zalatwic swoich potrzeb sam,dobrze,ze sie nie poddala,jezdzila po calej polsce po pomoc i maly chodzi i jest coraz lepiej ale nie potrzebne to bylo,bo byk zdrowym,radosnym dzieckiem,nie chce nikogo straszyc kazdy robi jak uwaza,pewnie teraz sa ulepszone te szczepionki,nie wiem ale ja ich dziecku nie dam zrobic