reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Kurcze i znowu mnie zaczyna głowa boleć.
My dzisiaj mamy imprezke u mojego męża dziadka,bo miał imieniny.Ale powiedziałam mojemu,że my z małym nie idziemy bo jak mam siedzieć z tyloma ludźmi jak miał gorączke i może znowu będzie miał.I nie chce.Pewnie b,ędzie foch babci i może teściowej,ale nie interesuje mnie to

reklama
ja by sie chyba tez wstrzymala,dopiero co byliscie przeziebienie,a wczoraj ta goraczka,tesciowa sie nie przejmuj,ty najlepiej wiesz co jest dobre dla Twojego Kacperka:)

Powiem mojemu żeby jechał na pół godzinki i już
A myślałam,że mały nie dostanie gorączki bo dopiero na noc dostał.Bo kupiliśmy mu mate i fajnie sobie leżał i sie śmiał,a potem ta gorączka:shocked2:

slyszalam ze po szczepionce to dopiero pozniej wychodzi,sama tez wiem z doswiadczenia,bo jak wiecie bylam niania pare lat i tez to przechodzilam i wcale to nie bylo mile wszystko po szczepieniu dobrze a potem goraczka i strach

slyszalam ze po szczepionce to dopiero pozniej wychodzi,sama tez wiem z doswiadczenia,bo jak wiecie bylam niania pare lat i tez to przechodzilam i wcale to nie bylo mile wszystko po szczepieniu dobrze a potem goraczka i strach
A to nie wiedziałam że byłaś nianią,ja też byłam ale tylko jakoś 1,5 roku

reklama
Hej. ;-) My dziś z Zuzią byłyśmy pozałatwiać co nieco,a teraz Moja Niuńka śpi. :-)

Cześć dziewczyny!!
Po ponad pól rocznym staraniu udało się :)
Zobaczyłam wypatrywane 2 kreski :) od razu pobiegałam do lekarza. Okazało się, że mam w brzuchu małą kropeczkę i wygląda na 5 tydzień. Trochę sie boję bo przy okazji lekarz wykrył torbiela na prawym jajniku 35mn. Brzuch mam taki jakby spięty i sama nie wiem :)
Ale się cieszę :D
Pozdarwiam

Ja też miałam wykrytego torbiela w ciąży,ale ... ciąża sama mi go "usunęła". :-) Gratulacje kropusi! :-)

Do góry