reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Cześć dziewczynki
Justyś wiesz ja miałam w ciąży często nerwa i mi gadali,że będe miała nerwowe dziecko,a wcale nie prawda.Co do pracy Twojego męża to masz racje.
Pij herbatke z malinami jeszcze,b.dobra na przeziebienie.Ja bylam chora na początku ciąży.
Kasiu kochana daj znać po wizycie,ja też miałam plamienia.Trzymam kciuki,żeby wszystko było dobrze

nie nic nie biore na razie sie lecze,miodem i cytryna ale pytalam lekarza.czy moge rutinoscorbin i powiedzial ze nie ma obaw ale ja tam wole wylezec i nie brac zadnych tabletek choc tydzie temu jedna wzielam na noc bo juz nie umialam bylam taka slaba teraz mam problem z krtania i kaszlem ale jak pisalam juz jest lepiej,wieczorami mnie lapie taki mocny kaszel i swedzenie krtani cos okropnego:(

SLICZNE ZDJECIA MADZIU,A TEN WASZ KACPEREK CUDNY TYLKO NIE UMIE STWIERDZIC DO KOGO PODOBNY;) CHOC MYSLE,ZE BARDZIEJ DO CIEBIE:))

milego dnia dziewczyny:),a ty sie PATRYSIU TAK NIE PRZEMECZEJ,BO I ODEMNIE CI SIE DOSTANIE PO TYLKU,MADZIA I M MAJA RACJE ZWOLNIJ!!!

Dziękuje:) A co do podobieństwa to mały bardziej podobny to taty,nawet czasem takie same miny robi,ale moje ma usta:)

Cześc dziewczynki, znowu dawno mnie tu nie było, ale za to egazmin napisany :-)
Troche miałam do poczytania a i tak nie nadrobiłam wszystkiego ;-) Ale zdążyłam sobie narobić smaka tymi gołąbkami, które w weekend miała Agniesiak85 - uwielbiam gołąbki :-):-D:-). A pomijając juz te gołąbki to ogromne gratulacje Agniesiu dla męża za zdane prawko. Przyda Wam się jak już będzie dzidziuś.
Kroczek trzymamy kciuki za wizytę. Będzie dobrze :-)
Ola również trzymam kciuki za testowanko :-)
Madzias ogromne gratulacje dla Was z okazji chrzcin Kacperka.
Mama Sówka gratuluję synka. Ładne imię - Bartuś.
Justys 84 - szybkiego powrotu do zdrowia kochana. Kuruj się i nie denerwuj się sprzeczką z mężem, pewnie sam wdraża się w nowe środowisko i trochę mu może ciężko z tym. Ale to minie - zobaczysz i wszystko będzie dobrze :-).

A u mnie narazie ok. Robiłam dodatkowe badanie toxoplazmozy i IgG wyszedł mi pozytywny a IgM - negatywny. Okazało się, że kiedys już przechodziłam tą chorobę i dlatego IgG mam dodatni. Troche sie przestraszyłam na początku ale skonsultowałam to ze swoją dr i ona mnie uspokoiła. Narazie spokojnie czekam do następnej wizyty i zobaczymy czy jeszcze każe mi późnej powtarzać ten wynik czy już nie. Ale najważniejsze, że mojemu Bąbelkowi nic nie grozi :-):-D:-).
A... i jak zauważyłyście mam nowy suwaczek, w końcu udało mi się go wkleić :-):-D:-D.

Buziaki. Zajrzę jutro. Pa,pa :-D

Cześc dziewczynki, znowu dawno mnie tu nie było, ale za to egazmin napisany :-)
Troche miałam do poczytania a i tak nie nadrobiłam wszystkiego ;-) Ale zdążyłam sobie narobić smaka tymi gołąbkami, które w weekend miała Agniesiak85 - uwielbiam gołąbki :-):-D:-). A pomijając juz te gołąbki to ogromne gratulacje Agniesiu dla męża za zdane prawko. Przyda Wam się jak już będzie dzidziuś.
Kroczek trzymamy kciuki za wizytę. Będzie dobrze :-)
Ola również trzymam kciuki za testowanko :-)
Madzias ogromne gratulacje dla Was z okazji chrzcin Kacperka.
Mama Sówka gratuluję synka. Ładne imię - Bartuś.
Justys 84 - szybkiego powrotu do zdrowia kochana. Kuruj się i nie denerwuj się sprzeczką z mężem, pewnie sam wdraża się w nowe środowisko i trochę mu może ciężko z tym. Ale to minie - zobaczysz i wszystko będzie dobrze :-).

A u mnie narazie ok. Robiłam dodatkowe badanie toxoplazmozy i IgG wyszedł mi pozytywny a IgM - negatywny. Okazało się, że kiedys już przechodziłam tą chorobę i dlatego IgG mam dodatni. Troche sie przestraszyłam na początku ale skonsultowałam to ze swoją dr i ona mnie uspokoiła. Narazie spokojnie czekam do następnej wizyty i zobaczymy czy jeszcze każe mi późnej powtarzać ten wynik czy już nie. Ale najważniejsze, że mojemu Bąbelkowi nic nie grozi :-):-D:-).
A... i jak zauważyłyście mam nowy suwaczek, w końcu udało mi się go wkleić :-):-D:-D.

Buziaki. Zajrzę jutro. Pa,pa :-D
To super,że u Ciebie ok:-)
A suwaczek ładny ładny,no i wkońcu zrobiłaś:-)

Dziewczynki ja już po wizycie. Z maluszkiem wszystko w porządku. Te lekkie plamienia to od nadżerki która mi się odnowiła i krwawi. Pęcherzyk płodowy ma 23mm i widać było już cień jakby zrodka. Ciąża ma dokładnie 6 tygodni i 5 dni ale serduszka jeszcze nie było. Następną wizytę mam zgodnie z planem za tydzień tak jak byc powinna.

Dziewczynki ja już po wizycie. Z maluszkiem wszystko w porządku. Te lekkie plamienia to od nadżerki która mi się odnowiła i krwawi. Pęcherzyk płodowy ma 23mm i widać było już cień jakby zrodka. Ciąża ma dokładnie 6 tygodni i 5 dni ale serduszka jeszcze nie było. Następną wizytę mam zgodnie z planem za tydzień tak jak byc powinna.
Ciesze sie ogromnie:)))))))!!!!!!!!!!!,czekalam na wiadomosc,bo juz mnie palce bola;) fajnie,ze wszystko dobrze,pojdziesz za tydzien to juz bedzie serduszko jak dzwon:)!

reklama
Do góry