reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Cześć dziewczynki
Justyś wiesz ja miałam w ciąży często nerwa i mi gadali,że będe miała nerwowe dziecko,a wcale nie prawda.Co do pracy Twojego męża to masz racje.
Pij herbatke z malinami jeszcze,b.dobra na przeziebienie.Ja bylam chora na początku ciąży.
Kasiu kochana daj znać po wizycie,ja też miałam plamienia.Trzymam kciuki,żeby wszystko było dobrze
Justyś wiesz ja miałam w ciąży często nerwa i mi gadali,że będe miała nerwowe dziecko,a wcale nie prawda.Co do pracy Twojego męża to masz racje.
Pij herbatke z malinami jeszcze,b.dobra na przeziebienie.Ja bylam chora na początku ciąży.
Kasiu kochana daj znać po wizycie,ja też miałam plamienia.Trzymam kciuki,żeby wszystko było dobrze
Madziaas
nie nic nie biore na razie sie lecze,miodem i cytryna ale pytalam lekarza.czy moge rutinoscorbin i powiedzial ze nie ma obaw ale ja tam wole wylezec i nie brac zadnych tabletek choc tydzie temu jedna wzielam na noc bo juz nie umialam bylam taka slaba teraz mam problem z krtania i kaszlem ale jak pisalam juz jest lepiej,wieczorami mnie lapie taki mocny kaszel i swedzenie krtani cos okropnego
SLICZNE ZDJECIA MADZIU,A TEN WASZ KACPEREK CUDNY TYLKO NIE UMIE STWIERDZIC DO KOGO PODOBNYCHOC MYSLE,ZE BARDZIEJ DO CIEBIE
)
milego dnia dziewczyny,a ty sie PATRYSIU TAK NIE PRZEMECZEJ,BO I ODEMNIE CI SIE DOSTANIE PO TYLKU,MADZIA I M MAJA RACJE ZWOLNIJ!!!
Dziękuje
Cześc dziewczynki, znowu dawno mnie tu nie było, ale za to egazmin napisany :-)
Troche miałam do poczytania a i tak nie nadrobiłam wszystkiego ;-) Ale zdążyłam sobie narobić smaka tymi gołąbkami, które w weekend miała Agniesiak85 - uwielbiam gołąbki :-)
:-). A pomijając juz te gołąbki to ogromne gratulacje Agniesiu dla męża za zdane prawko. Przyda Wam się jak już będzie dzidziuś.
Kroczek trzymamy kciuki za wizytę. Będzie dobrze :-)
Ola również trzymam kciuki za testowanko :-)
Madzias ogromne gratulacje dla Was z okazji chrzcin Kacperka.
Mama Sówka gratuluję synka. Ładne imię - Bartuś.
Justys 84 - szybkiego powrotu do zdrowia kochana. Kuruj się i nie denerwuj się sprzeczką z mężem, pewnie sam wdraża się w nowe środowisko i trochę mu może ciężko z tym. Ale to minie - zobaczysz i wszystko będzie dobrze :-).
A u mnie narazie ok. Robiłam dodatkowe badanie toxoplazmozy i IgG wyszedł mi pozytywny a IgM - negatywny. Okazało się, że kiedys już przechodziłam tą chorobę i dlatego IgG mam dodatni. Troche sie przestraszyłam na początku ale skonsultowałam to ze swoją dr i ona mnie uspokoiła. Narazie spokojnie czekam do następnej wizyty i zobaczymy czy jeszcze każe mi późnej powtarzać ten wynik czy już nie. Ale najważniejsze, że mojemu Bąbelkowi nic nie grozi :-)
:-).
A... i jak zauważyłyście mam nowy suwaczek, w końcu udało mi się go wkleić :-)
.
Buziaki. Zajrzę jutro. Pa,pa
Troche miałam do poczytania a i tak nie nadrobiłam wszystkiego ;-) Ale zdążyłam sobie narobić smaka tymi gołąbkami, które w weekend miała Agniesiak85 - uwielbiam gołąbki :-)

Justys 84 - szybkiego powrotu do zdrowia kochana. Kuruj się i nie denerwuj się sprzeczką z mężem, pewnie sam wdraża się w nowe środowisko i trochę mu może ciężko z tym. Ale to minie - zobaczysz i wszystko będzie dobrze :-).
A u mnie narazie ok. Robiłam dodatkowe badanie toxoplazmozy i IgG wyszedł mi pozytywny a IgM - negatywny. Okazało się, że kiedys już przechodziłam tą chorobę i dlatego IgG mam dodatni. Troche sie przestraszyłam na początku ale skonsultowałam to ze swoją dr i ona mnie uspokoiła. Narazie spokojnie czekam do następnej wizyty i zobaczymy czy jeszcze każe mi późnej powtarzać ten wynik czy już nie. Ale najważniejsze, że mojemu Bąbelkowi nic nie grozi :-)

A... i jak zauważyłyście mam nowy suwaczek, w końcu udało mi się go wkleić :-)

Buziaki. Zajrzę jutro. Pa,pa

Madziaas
To super,że u Ciebie ok:-)Cześc dziewczynki, znowu dawno mnie tu nie było, ale za to egazmin napisany :-)
Troche miałam do poczytania a i tak nie nadrobiłam wszystkiego ;-) Ale zdążyłam sobie narobić smaka tymi gołąbkami, które w weekend miała Agniesiak85 - uwielbiam gołąbki :-):-). A pomijając juz te gołąbki to ogromne gratulacje Agniesiu dla męża za zdane prawko. Przyda Wam się jak już będzie dzidziuś.
A u mnie narazie ok. Robiłam dodatkowe badanie toxoplazmozy i IgG wyszedł mi pozytywny a IgM - negatywny. Okazało się, że kiedys już przechodziłam tą chorobę i dlatego IgG mam dodatni. Troche sie przestraszyłam na początku ale skonsultowałam to ze swoją dr i ona mnie uspokoiła. Narazie spokojnie czekam do następnej wizyty i zobaczymy czy jeszcze każe mi późnej powtarzać ten wynik czy już nie. Ale najważniejsze, że mojemu Bąbelkowi nic nie grozi :-):-).
A... i jak zauważyłyście mam nowy suwaczek, w końcu udało mi się go wkleić :-).
Buziaki. Zajrzę jutro. Pa,pa![]()
A suwaczek ładny ładny,no i wkońcu zrobiłaś:-)
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Dziewczynki ja już po wizycie. Z maluszkiem wszystko w porządku. Te lekkie plamienia to od nadżerki która mi się odnowiła i krwawi. Pęcherzyk płodowy ma 23mm i widać było już cień jakby zrodka. Ciąża ma dokładnie 6 tygodni i 5 dni ale serduszka jeszcze nie było. Następną wizytę mam zgodnie z planem za tydzień tak jak byc powinna.
Justys84
Fanka BB :)
Ciesze sie ogromnieDziewczynki ja już po wizycie. Z maluszkiem wszystko w porządku. Te lekkie plamienia to od nadżerki która mi się odnowiła i krwawi. Pęcherzyk płodowy ma 23mm i widać było już cień jakby zrodka. Ciąża ma dokładnie 6 tygodni i 5 dni ale serduszka jeszcze nie było. Następną wizytę mam zgodnie z planem za tydzień tak jak byc powinna.
reklama
Podziel się: