reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

aha a jednak robilas! widzisz ja mam dobrą pamiec;)
no to czekamy!:tak:

Nie mozliwe ze Wam pisalam go jak cos to bym go robila w tym tygodniu moze w pon a napewno nie bylo mnie na BB caly tydzien.

Jakos tak dziwnie mi sie przyplatala grypa chyba- czuje sie ok zadnych bóli wiec trzymam kciuki caly tydzien i w piatek zrobie testa- ale by bylo super :)

Poza tym objawów nie mam innych bo przez cale starania to juz mialam wszystkie oprócz jedynych- czyli II na tescie- wiec nie doszukuje sie

reklama
Zdrówko już lepiej
Po chrzcinach ok:-) Mały był w kościele grzeczniutki,tylko sie przebudzał jak go ksiądz polewał wodą po główce:-)

kiedyś pisałaś że bedziesz testowała i mamy 3mac kciuki.

3mam kciuki za piatek wiec!
ja dopiero w pn za tydzien.

Madziu i widze fajnie bylo:) super ze synek grzeczniutki był. Nasz pamietam całą mszę przespał:)

Czesc dziewczyny:) u mnie juz troche lepiej ze zdrowkiem ale jeszcze to nie ma to,ciesze sie MADZIU,ze lepiej sie czujecie z Maluszkiem i,ze chrzciny sie udaly:)!
KINGA,OLKA TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!ZA DWIE KRESECZKI:):)
KASIU JAK SIE CZUJESZ??

reklama
WITAM:-)
Ach wczoraj miałam taaaki ciężki dzień:baffled:zakupy i inne robótki w domu tak mnie wykończyły że az brzuszek kolił i wydawał mi się ciężki:dry:no ale butki sa kupione co teraz śnieg może przyjść;-)a M się uparł że upiecze serniczka i tak z nim się bawił do 00.0:szok:no ale bynajmiej zjadałm sobie dzisiaj po śniadanku:-pDzisiaj moja wizyta u ginekologa:-D

A ja tylko chcialam dac znac ze 37 dzien cyklu i nadal brak @ ale jak moze ktoras z Was pamieta juz zdarzylo mi sie czekac 39 dni wiec prosze o trzymanie kciuków :)

kciuki zaciśniete:-)

A my dziewczynki już po chrzcinach:tak::-)

to super bardzo się ciesze:-)

Do góry