reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

czesc:) nareszcie mam komputerek,brat sie postaral,bo wie,ze ja bez laptopka to kiepsko:),zaleglosci nadrobione KASIU NIE MARTW SIE NAPEWNO WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE I ZA DWA TYGODNIE JUZ USLYSZYS SERDUSZKO CHOC WIEM,ZE JAKBY TO BYLO WCZORAJ TO BY CI ULZYLO I POCZULABYS SIE LEPIEJ ALE WIDOCZNIE MASZ UPARCIUSZKA KTORY JESZCZE NIE CHCE SIE POKAZAC,BRZUNIO NAPEWNO CIE BOLI PO WCZORAJSZYM BADANIU TEZ TAK MIALAM,GLOWKA DO GORY BEDZIE OK:)

reklama
Justyś ja też bym sobie pazurki chętnie zrobiła ale nie mogę nawet teraz jechać do fryzjera a już mam dosyć swoich włosow.

Justyś ja też bym sobie pazurki chętnie zrobiła ale nie mogę nawet teraz jechać do fryzjera a już mam dosyć swoich włosow.
Ja mam o tyle dobrze,że do mnie koleżanka przychodzi robić pazurki
A zdjęcia jutro zrobie i dam:-)
Mały wykąpany i śpi,mój T biedny taki chory i na nocke idzie znowu.Szkoda mi Go :-(

reklama
Czekam na paczke i sie doczekać nie moge,a zamówiłam sobie fajne rajstopki na allegro i leginsy;-) A dzisiaj tunike,bo w sklepach to nic nie ma ciekawego,a zresztą mój syn jak wchodze do sklepu z ciuchami to sie budzi:-D Chyba czuje gdzie jestem:laugh2:

Do góry