reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Cześć dziewczynki:-)
Lece na

Załączniki

• kawka.gif
    kawka.gif
    2,6 KB · Wyświetleń: 331
Dzieki- nie chce sie nakrecac- ale co tam nadzieja umiera ostatnia.

Jak sie nie uda to w przyszlym cyklu co 2 dni- czy nam sie to podoba czy nie :-D
Dobre podejście:tak: Tak trzymac Kochana:tak::-)
Wypisałam sobie co kupić synkowi i zabrać mi i Alankowi do szpitala:-)co teraz tylko robić zakupy i powoli myśleć o pakowaniu:tak:ustaliłam z M że ze wszystkim się chcemy wyrobić do konca listopada bo grudzien to już czas na pakowanie torby i myślenie o zakupach na świeta prezenty itp.co też nie będzie tyle kasy aby jeszcze wyprawke kupowac(a i też trzeba być gotowym bo jak widac różnie się dzieje co wole mieć wszystko zapięte na ostatni guzik):tak:hmm i tak patrze że troche tego wyszło:eek:kurcze ja jestem taka że najchetnie wszystko bym wzieła do szpitala i tak jak przy pierwszym porodzie wziełam za dużo wszystkiego że upomniono mnie że za dużo "pakunków" mam wzięte:confused2:i teraz widze że znowu się tego uzbierze:rofl2:ale tym razem postaram się to zmieścić w jedna dużą torbe:tak::cool2:
A tak wg ciesze się bo do wizyty tuż tuz:-)już dzisiaj jest wtorek co do poniedziałku dużo niezostało
Ja Cie kręcę:-) Superowo, że już listę masz:tak: Ja tez juz bym chciała wiedziec kto pod moim serduszkiem mieszka. Wtedy zakupki pełną parą bo później to święta i znów wydatki na prezenty i wyjazdy do rodziny. Ja to kompletnie jestem zielona ile czego mam brac do szpitala dla dzidzi i siebie:zawstydzona/y: Wogole nie wiem ile czego kupowac maleńkiemu czlowieczkowi. Np. kocyk to jeden? Eh.. normalnie zglupiałam.. a jakieś rajstopki tyci tyci to sa? Bo ja nie wiem nawet jak powinno się dziecko ubierac:zawstydzona/y: Co na co.. body, jakieś dresiki czy coś..:zawstydzona/y:ile warstw itp:zawstydzona/y:

ja tez nie bardzo. Jestem domatorką
My z M tez domatorzy:tak::-) Jedyne imprezki to takie posiedziawki w domku jak znajomi przyjdą:tak::-) Ale ostatnio jak poszliśmy z kumplem M do naszej koleżanki i mój M tak przesadzil, że normalnie pierwszy raz go w takim stanie widziałam:-D Smiał się caly czas i mówi, że nie pamieta jak do domu go prowadziłam:-DBiedactwo.. a potem prawie całą noc nad kibelkiem.. powiedział, że nigdy wiecej:-) Pierwszy raz mu sie tak zdarzylo i teraz ma takiego wstreta, że nie wiem:-D Jemu to 2 piwka wystarczą i więcej nie musi;-)

W makro,ma 3 zmianową prace
Ja kiedyś pracowałam na 3 zmiany w takim zakładzie gdzie produkują obudowy do telewizorów:tak: Straszne to było, człowiek wracał po nocce odsypial a nastepnego dnia szedł na 14 do pracy.. eh.. dobrze, ze to juz za mną, troszke odpocznę od takiej harówki.
Ja bym chciała w swoim zawodzie pracowac jak maleństwo do przedszkola pójdzie:tak:

HEJKA:-)
Dopiero teraz zagladam bo od rana do 13.30 nie było prądu:wściekła/y:i jak włączyli to zabrałam się za sprzatanko gotowanko i teraz luzik jest i wkońcu czas na BB:-)

Cześć dziewczyny. Ja już po wizycie ale nie wiem czy mam się cieszyć bo wg badania USG ciąża ma 6 tygodni. Oprócz pęcherzyka który od ostatniej wizyty 3 tygodnie temu powiększył się 2-krotnie z rozmiaru 7mm do 20mm ale nadal nic nie było widać i nie było akcji serca. Wprawdzie nie mam pewności kiedy była owulka ale tak do 10 września coś z mężem działaliśmy a potem to nie pamiętam więc może jest dobrze ale jakoś tak nie jestem przekonana. Kazał mi ten lekarz przyjechać za 2 tyg. Powiem Wam, że jak mi powiedział, że dla niego ciąża nie wygląda na te 8 tyg 5 dni to się już zdąrzyłam popłakać. Niby mnie pocieszył ale jakoś nie mam humoru. Mam złe przeczucia że za 2 tyg nadal nie bede nic widzac a wtedy to znaczy ze znów dupa blada.

ty mi się tu niestresuj:-)wszystko jest dobrze i bedzie widocznie później do owulki doszło i fasolka młodsza tak więc poczekaj te 2 tyg.i zobaczysz serduszko:tak:

Zrobić zrobię je bo trzeba ale już w innym labolatorium bo nie chcę czekać tak długo na wyniki.

ja tez miałam te badania wypisane ale ja na HIV nie robiłam ;-)a zapisał bo ogólnie takie badania się robi w ciąży to zapisuja ale jak to gin mi powiedział to sa dodatkowe badania czyli tokso cytomegalia i HIV i to zależy ode mnie czy je zrobie czy nie co ja zrobiłam ale jak pisałam oprócz HIV bo wiem że niepotrzebne mi to badanie:tak:

Ja Cie kręcę:-) Superowo, że już listę masz:tak: Ja tez juz bym chciała wiedziec kto pod moim serduszkiem mieszka. Wtedy zakupki pełną parą bo później to święta i znów wydatki na prezenty i wyjazdy do rodziny. Ja to kompletnie jestem zielona ile czego mam brac do szpitala dla dzidzi i siebie:zawstydzona/y: Wogole nie wiem ile czego kupowac maleńkiemu czlowieczkowi. Np. kocyk to jeden? Eh.. normalnie zglupiałam.. a jakieś rajstopki tyci tyci to sa? Bo ja nie wiem nawet jak powinno się dziecko ubierac:zawstydzona/y: Co na co.. body, jakieś dresiki czy coś..:zawstydzona/y:ile warstw itp:zawstydzona/y:

oj tak ciesze się że mam już wszystko wypisane co wiem ile co i jak:tak:a ty się nie martw jeśli chodzi o ciuszki to i nawet majteczki znajdziesz dla dzidzi maleńkie rajstopki także wszystkie ciuszki znajdziesz w małych rozmiarach:tak:a co do ubioru to wiem że na innym wątku podano ci link co warto przecvzytać i tak szczerze sama bedziesz wiedziała wejdzie ci w krew;-)ps.sama się nie moge doczekać kiedy poznasz płec:-p

reklama
Cześć dziewczynki! Dziś jestem troszkę spokojniejsza ale w nocy co się przebudziłam to cały czas tłukła mi się po głowie jedna myśl: "Czy jest dobrze?" Strasznie jest takie czekanie. Powiem szczerze, że dziś mnie troszkę brzuszek boli. Mam nadzieję, że nie od tego wczorajszego stresiku. Jak czytam książki to jakoś o tym nie myślę, ale tak ciężko jest o tym nie myśleć.

Do góry