Madziaas
Już jesteś:)
Niee:-)No jak się przyzwyczai to potem tata będzie spał na kanapie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niee:-)No jak się przyzwyczai to potem tata będzie spał na kanapie
No to super:-)Nie raczej na razie nie. Ten zrobił na mnie dobre wrażenie.
Dobranoc.Buźka:-)Dobra madziu zmykam bo spać mi się chce. Dobranoc
ale że o co chodzi? w jakim celu? ja w sumie nei wiem czy mam cie na nk. a jak mam to przypomnij imie bo mam tyle dziewczyn z bb że nie kojarzę jużMamo sówko, Kiniu, Opal dajcie namiary na naszą klasę na prywatną wiadomość
Dzieki- nie chce sie nakrecac- ale co tam nadzieja umiera ostatnia.
Jak sie nie uda to w przyszlym cyklu co 2 dni- czy nam sie to podoba czy nie
Wypisałam sobie co kupić synkowi i zabrać mi i Alankowi do szpitala:-)co teraz tylko robić zakupy i powoli myśleć o pakowaniuustaliłam z M że ze wszystkim się chcemy wyrobić do konca listopada bo grudzien to już czas na pakowanie torby i myślenie o zakupach na świeta prezenty itp.co też nie będzie tyle kasy aby jeszcze wyprawke kupowac(a i też trzeba być gotowym bo jak widac różnie się dzieje co wole mieć wszystko zapięte na ostatni guzik)hmm i tak patrze że troche tego wyszłokurcze ja jestem taka że najchetnie wszystko bym wzieła do szpitala i tak jak przy pierwszym porodzie wziełam za dużo wszystkiego że upomniono mnie że za dużo "pakunków" mam wziętei teraz widze że znowu się tego uzbierzeale tym razem postaram się to zmieścić w jedna dużą torbe
A tak wg ciesze się bo do wizyty tuż tuz:-)już dzisiaj jest wtorek co do poniedziałku dużo niezostało
ja tez nie bardzo. Jestem domatorką
W makro,ma 3 zmianową prace
Cześć dziewczyny. Ja już po wizycie ale nie wiem czy mam się cieszyć bo wg badania USG ciąża ma 6 tygodni. Oprócz pęcherzyka który od ostatniej wizyty 3 tygodnie temu powiększył się 2-krotnie z rozmiaru 7mm do 20mm ale nadal nic nie było widać i nie było akcji serca. Wprawdzie nie mam pewności kiedy była owulka ale tak do 10 września coś z mężem działaliśmy a potem to nie pamiętam więc może jest dobrze ale jakoś tak nie jestem przekonana. Kazał mi ten lekarz przyjechać za 2 tyg. Powiem Wam, że jak mi powiedział, że dla niego ciąża nie wygląda na te 8 tyg 5 dni to się już zdąrzyłam popłakać. Niby mnie pocieszył ale jakoś nie mam humoru. Mam złe przeczucia że za 2 tyg nadal nie bede nic widzac a wtedy to znaczy ze znów dupa blada.
Zrobić zrobię je bo trzeba ale już w innym labolatorium bo nie chcę czekać tak długo na wyniki.
Ja Cie kręcę:-) Superowo, że już listę masz Ja tez juz bym chciała wiedziec kto pod moim serduszkiem mieszka. Wtedy zakupki pełną parą bo później to święta i znów wydatki na prezenty i wyjazdy do rodziny. Ja to kompletnie jestem zielona ile czego mam brac do szpitala dla dzidzi i siebie Wogole nie wiem ile czego kupowac maleńkiemu czlowieczkowi. Np. kocyk to jeden? Eh.. normalnie zglupiałam.. a jakieś rajstopki tyci tyci to sa? Bo ja nie wiem nawet jak powinno się dziecko ubierac Co na co.. body, jakieś dresiki czy coś..ile warstw itp