Madziaas
Już jesteś:)
Niee:-)No jak się przyzwyczai to potem tata będzie spał na kanapie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niee:-)No jak się przyzwyczai to potem tata będzie spał na kanapie![]()
No to super:-)Nie raczej na razie nie. Ten zrobił na mnie dobre wrażenie.
Dobranoc.Buźka:-)Dobra madziu zmykam bo spać mi się chce. Dobranoc
ale że o co chodzi? w jakim celu? ja w sumie nei wiem czy mam cie na nk. a jak mam to przypomnij imie bo mam tyle dziewczyn z bb że nie kojarzę jużMamo sówko, Kiniu, Opal dajcie namiary na naszą klasę na prywatną wiadomość
Dzieki- nie chce sie nakrecac- ale co tam nadzieja umiera ostatnia.
Jak sie nie uda to w przyszlym cyklu co 2 dni- czy nam sie to podoba czy nie![]()
Wypisałam sobie co kupić synkowi i zabrać mi i Alankowi do szpitala:-)co teraz tylko robić zakupy i powoli myśleć o pakowaniuustaliłam z M że ze wszystkim się chcemy wyrobić do konca listopada bo grudzien to już czas na pakowanie torby i myślenie o zakupach na świeta prezenty itp.co też nie będzie tyle kasy aby jeszcze wyprawke kupowac(a i też trzeba być gotowym bo jak widac różnie się dzieje co wole mieć wszystko zapięte na ostatni guzik)
hmm i tak patrze że troche tego wyszło
kurcze ja jestem taka że najchetnie wszystko bym wzieła do szpitala i tak jak przy pierwszym porodzie wziełam za dużo wszystkiego że upomniono mnie że za dużo "pakunków" mam wzięte
i teraz widze że znowu się tego uzbierze
ale tym razem postaram się to zmieścić w jedna dużą torbe
A tak wg ciesze się bo do wizyty tuż tuz:-)już dzisiaj jest wtorek co do poniedziałku dużo niezostało
ja tez nie bardzo. Jestem domatorką
W makro,ma 3 zmianową prace
Cześć dziewczyny. Ja już po wizycie ale nie wiem czy mam się cieszyć bo wg badania USG ciąża ma 6 tygodni. Oprócz pęcherzyka który od ostatniej wizyty 3 tygodnie temu powiększył się 2-krotnie z rozmiaru 7mm do 20mm ale nadal nic nie było widać i nie było akcji serca. Wprawdzie nie mam pewności kiedy była owulka ale tak do 10 września coś z mężem działaliśmy a potem to nie pamiętam więc może jest dobrze ale jakoś tak nie jestem przekonana. Kazał mi ten lekarz przyjechać za 2 tyg. Powiem Wam, że jak mi powiedział, że dla niego ciąża nie wygląda na te 8 tyg 5 dni to się już zdąrzyłam popłakać. Niby mnie pocieszył ale jakoś nie mam humoru. Mam złe przeczucia że za 2 tyg nadal nie bede nic widzac a wtedy to znaczy ze znów dupa blada.
Zrobić zrobię je bo trzeba ale już w innym labolatorium bo nie chcę czekać tak długo na wyniki.
Ja Cie kręcę:-) Superowo, że już listę maszJa tez juz bym chciała wiedziec kto pod moim serduszkiem mieszka. Wtedy zakupki pełną parą bo później to święta i znów wydatki na prezenty i wyjazdy do rodziny. Ja to kompletnie jestem zielona ile czego mam brac do szpitala dla dzidzi i siebie
Wogole nie wiem ile czego kupowac maleńkiemu czlowieczkowi. Np. kocyk to jeden? Eh.. normalnie zglupiałam.. a jakieś rajstopki tyci tyci to sa? Bo ja nie wiem nawet jak powinno się dziecko ubierac
Co na co.. body, jakieś dresiki czy coś..
ile warstw itp