reklama
maggie_f
Fanka BB :)
Madziaasku nie wiem co u Agnieszki. Powiem szczerze że boję się jej zapytać. Nie wiem czy pamiętasz ale jej mąż był i chyba nadal jest w szpitalu więc nie za wesoło.
Dzięki za rady, spróbuje Jelp w takim razie.
A tak wogóle to wiecie że ja mam termin na grudzień na Święta a na tamtym moim wątku grudniowym jedna dziewczyna już się rozpakowała. W 29 tygodniu urodziła 2 dziewczynki.
A tak wogóle to wiecie że ja mam termin na grudzień na Święta a na tamtym moim wątku grudniowym jedna dziewczyna już się rozpakowała. W 29 tygodniu urodziła 2 dziewczynki.
Madziaas
Już jesteś:)
Pamiętam,że jej mąż był w szpitalu.Kurcze mam nadzieje,że wszystko jest oki.Madziaasku nie wiem co u Agnieszki. Powiem szczerze że boję się jej zapytać. Nie wiem czy pamiętasz ale jej mąż był i chyba nadal jest w szpitalu więc nie za wesoło.
No co ty mówisz już sie rozpakowała,szybciutko
K
Kinga85
Gość
Maggief ja też grudniowa byłam ) Filip miał sie urodzic 24 grudnia a urodził sie 21go Zobaczymy jak bedzie u Ciebie. Buzka
Madziaas
Już jesteś:)
Justyś myśle że najlepiej sie uspokoisz jak pójdziesz do lekarza.Czesc dziewczyneczki u mnie dzis niepokojacy dzien,dalej mnie tak dziwnie bolo brzuch i mam wrazenie ze jest napiety chyba pojde do gina po poludniu moze wszystko ok,a moze sie cos dzieje niedobregotak sie boje i martwie
P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
Mam nadzieje że wszystko jest u niej dobrzeps.no co ty już urodziła jak szybciutkoa wy to będziecie mieli super prezencik ja mam termin na 14 stycznia;-)
ja tez tak myśle lepiej iść do ginekologa wtedy najlepiej się uspokoisz
Madziaasku nie wiem co u Agnieszki. Powiem szczerze że boję się jej zapytać. Nie wiem czy pamiętasz ale jej mąż był i chyba nadal jest w szpitalu więc nie za wesoło.
Mam nadzieje że wszystko jest u niej dobrzeps.no co ty już urodziła jak szybciutkoa wy to będziecie mieli super prezencik ja mam termin na 14 stycznia;-)
Czesc dziewczyneczki u mnie dzis niepokojacy dzien,dalej mnie tak dziwnie bolo brzuch i mam wrazenie ze jest napiety chyba pojde do gina po poludniu moze wszystko ok,a moze sie cos dzieje niedobregotak sie boje i martwie
ja tez tak myśle lepiej iść do ginekologa wtedy najlepiej się uspokoisz
Agniesiak85
Fanka BB :)
Witajcie babeczki:-)
U mnie dziś szaro i buro i ciemno za oknem, brrrr.:-(
Justyś najlepiej bedzie jak lekarz Cię zobaczy. Daj znac jak wrócisz i nie zamartwiaj sie na zapas Kochana. Może po prostu brzuszek sie rozciąga, przecież teraz tyle zmian zachodzi w Tobie Mnie też na początku brzuszek pobolewał Ale skonsultuj sie jeszcze z lekarzem tak dla pewności
U mnie dziś szaro i buro i ciemno za oknem, brrrr.:-(
Justyś najlepiej bedzie jak lekarz Cię zobaczy. Daj znac jak wrócisz i nie zamartwiaj sie na zapas Kochana. Może po prostu brzuszek sie rozciąga, przecież teraz tyle zmian zachodzi w Tobie Mnie też na początku brzuszek pobolewał Ale skonsultuj sie jeszcze z lekarzem tak dla pewności
reklama
Podziel się: