reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Objawy:
- *14 dc _ 36.8
*15 dc _ 36.9
*16 dc _ 36.9
*17 dc _ 37.2
*18 dc _ 37.3
- wydzielina wodnista z bardzo delikatnym przekrwieniem
- pobolewanie głównie z prawej strony podbrzusza
- cycochy wielkie i tkliwe
- cykl ostatnio zwykle 24 dniowy a średnia normalna temp to max 36.9 (przed owu ok 36.4):confused:

reklama
Dzień Dobry:-) Muszę się Wam pochwalić
laugh.gif
wczoraj Mężuś poczuł pierwszego kopniaka od Sóweczki i tak szalał z radości, że mało domu nie rozniósł
p.gif
mega się śmialiśmy, a potem popłakaliśmy się ze szczęścia
laugh.gif

DZIEŃ DOBRY:-)

Ja miło zaczełam dzień bo pierwszy synek kończy 2 latka a drugi synek zaczyna 27 tc :-D

no i jestem,bylam u gina,przyjal mnie bez problemu z dzidzia wszystko ok,cale szczescie ale dal duphaston i nakazal lezec,lepiej dmuchac na zimne,jeju ale mi ulzylo,M byl caly czas ze mna i jakos przezylam ale stresa mialam ogromnego!,dzieki dziewczyny za rady:*:)

bardzo się ciesze odpoczywaj jest i bedzie dobrze:tak:

Dzień Dobry:-) Muszę się Wam pochwalić
laugh.gif
wczoraj Mężuś poczuł pierwszego kopniaka od Sóweczki i tak szalał z radości, że mało domu nie rozniósł
p.gif
mega się śmialiśmy, a potem popłakaliśmy się ze szczęścia
laugh.gif

GRATULUJE PIERWSZEGO KOPNIACZKA!!!

MADZIAS ja używałam BEBILON PEPTI tylko to jest już mleczko takie zastępujące tzn.jak ma na alergie dzieciątko na nabiał:tak:może akurat nie będziesz musiała używać tego mleczka bo może coś zjadłas i to synka uczuliło bo też karmisz z piersi i może dlatego;-)a jak się bedzie utrzymywać to do dermatologa i polecam kąpiele w emolientach to sa płyny najlepsze np.Oiltaum ,Emolium ,Oillan itp.bo mój synek przez alergie na nabiał miał AZS i te płyny bardzo mu pomagały bo wszystko go swedziało i tez był niespokojny nawet noce nieprzespane a drapał się az do krewki a one mu pomogły i goiła się skórka:tak:

DZIEŃ DOBRY:-)

Ja miło zaczełam dzień bo pierwszy synek kończy 2 latka a drugi synek zaczyna 27 tc :-D

bardzo się ciesze odpoczywaj jest i bedzie dobrze:tak:

GRATULUJE PIERWSZEGO KOPNIACZKA!!!

MADZIAS ja używałam BEBILON PEPTI tylko to jest już mleczko takie zastępujące tzn.jak ma na alergie dzieciątko na nabiał:tak:może akurat nie będziesz musiała używać tego mleczka bo może coś zjadłas i to synka uczuliło bo też karmisz z piersi i może dlatego;-)a jak się bedzie utrzymywać to do dermatologa i polecam kąpiele w emolientach to sa płyny najlepsze np.Oiltaum ,Emolium ,Oillan itp.bo mój synek przez alergie na nabiał miał AZS i te płyny bardzo mu pomagały bo wszystko go swedziało i tez był niespokojny nawet noce nieprzespane a drapał się az do krewki a one mu pomogły i goiła się skórka:tak:
Wszystkiego najlepszego dla synusiów:-)
Patrysiu położna powiedziała żebym kupiła mleko HA i zobaczymy czy przejdzie. Ja też kąpie w Oilatum i kremuje małego Oilatum soft

Cześć dziewczynki. Ja dziś mam lenia strasznego. Nic mi się nie chce no i to cisnienie mnie dobija. Raz w górę raz w dół.
Justyś to jest nas dwie do leżenia. Bardzo się cieszę, że z maleństwem wszystko w porządku.
Mamo Sóweczko gratuluję pierwszych kopniaczków.
Patrysiu wszystkiego najlepszego dla synka i kruszynki.

Cześć dziewczynki. Ja dziś mam lenia strasznego. Nic mi się nie chce no i to cisnienie mnie dobija. Raz w górę raz w dół.
Justyś to jest nas dwie do leżenia. Bardzo się cieszę, że z maleństwem wszystko w porządku.
Mamo Sóweczko gratuluję pierwszych kopniaczków.
Patrysiu wszystkiego najlepszego dla synka i kruszynki.
Może to ta pogoda

reklama
Do góry