reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

czesc kobietki

słuchajcie byłam u ginka na badaniu
powiedział że mam rozpulchnioną i zasinioną macicę ale nic nie czuje. Ciąża jeżeli jest to wczesna. mam odczekac jeszcze tydzien i zrobic test krwi.
jak myslicie?:confused::baffled:

reklama
Czyli w zasadzie co? Z Twojej wypowiedzi zrozumiałam że tak jak zielona szłaś tam tak i przyszłaś. Nie powiedział Ci że nie jesteś w ciąży ani że jesteś kazał nadal czekać hmmm mnie by to dobiło.

Uda się, uda :-):-):-)

Wszystkim nam się uda - ja w to naprawde mocno wierzę. Staram się tylko za bardzo nie nakrecać, żeby się nie 'zablokować' psychicznie :sorry2:

Ostatnia edycja:
syneczki2 no wlasnie czuje sie nijak.... bo ani nie powiedział TAK ani NIE :sorry2: mam jeszcze poczekac i zrobic bete.
@ nadal nie ma! :blink:

ninonka oby:tak: fajny suwaczek;-)
megie f masz racje uda sie :happy:

reklama
Kinga85!!!! cos czuje ze bedziemy niedlugo swietowac twoje zafasolkowanie:tak::tak::tak::tak:

Obysmy mialy racje......badz dobrej mysli i zycze Ci nie nadejscia @:-)

Do góry