nasz dziubasek:-d
boski a jak sobie słodko śpi (chyba ):-d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nasz dziubasek:-d
Witamy wśród oczekujących na II kreseczki!Hej dziewczyny!
Od wczoraj też się zaczęliśmy starć o maleństwo. Nie wiem generalnie jak to nam wyjdzie, bo różnie w życiu bywa. Na razie podchodzę do sprawy z dystansem żeby się nie rozczarować. Synek powstał ciut niespodziewanie ( w noc poślubną :-) ). Wiec bez stresującego wyczekiwania.
A tak dla pocieszenia wyczekujących na II na teście, powiem, że dwie kreski miałam dopiero po zażyciu całej paczki tabletek na wywołanie okresu, czyli to było ok 3 tygodnie od spodziewanej @ a test robiłam 3 razy!
Trzymam za Was kciuki i tez mnie trochę wspierajcie
DZIEŃ DOBRY:-)
AGAPAS to czekamy na drugie testowanko i oby były 2 kreseczki;-)a co do reszty ja nie pomoge bo nie znam się na tym
MADZIAS jak synek:-)no i ty mamusiu jak się czujesz:-)