reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Mówiłam lekarzowi o tym śluzie i powiedział, ze to nie jest dobry znak. Jak się będzie dalej tak dziac i bole brzucha to mam szybko do niego sie zgłosic a na razie duuuużo wypoczywac. Także do Filipka nie ma mowy, żeby chodzic:-( Także lece leżec.
A dzidzę widziałamPięknie machała nóżkami i rączkami az się gin śmiał Ma już 35mm:-)
A dzidzę widziałamPięknie machała nóżkami i rączkami az się gin śmiał Ma już 35mm:-)
Cześc dziewczynki Na pewno dam znać co i jak gdy tylko wrócę od lekarza... Trzymajcie kciuki żeby tylko wszystko było wporządku :-):-) Ale ma stresa .
Justys kochana... to był tylko ten jeden teścior, więcej nie robiłam....
Buziaki :**
Justys kochana... to był tylko ten jeden teścior, więcej nie robiłam....
Buziaki :**
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Mówiłam lekarzowi o tym śluzie i powiedział, ze to nie jest dobry znak. Jak się będzie dalej tak dziac i bole brzucha to mam szybko do niego sie zgłosic a na razie duuuużo wypoczywac. Także do Filipka nie ma mowy, żeby chodzic:-( Także lece leżec.
Agniesiak - w takim razie dużo leż, nic nie noś a gdyby Cię brzuszek zaczął boleć to weź zanim dojedziesz do lekarza nospę spokojnie 2 tabletki, nie martw się nie zaszkodzą dziecku - ja też brałam całą ciażę bo miałam problem z podtrzymaniem. Głowa do góry będzie dobrze!!!!!!!!!
Super Agniesiak :-) Teraz tylko dużo odpoczywaj i nie stresuj się... Będzie dobrze :-):-) !!!
P
patrysia*
Gość
nic nie szkodzi po to tu jesteśmy aby sobie pomagać;-)firmy nie powiem bo to było łoj dawno teraz synek ma rok i 10 miesięcy plus 9 miesięcy ciąży no tak z 3 lata temu ale kupowałam je z apteki (ale te z allegro też nie są złe);-)ps.kod od suwaczka wklej sobie w ustawienia-edytuj sygnature-i tam jak się posty pisze wklej(bynajmiej nie będziesz musiała za każdym razem wklejać w posta);-)
AGNIESIAK i tu napisze uwazaj na siebie duuuzo leż a będzie dobrze
Agniesiak85
Nasz Dziubasek
Nektarynka
29-31 dni to wcale nie sa az tak nieregularne.. jesli było by to 25, 30, 35 to tak.. i powiem Ci tak ja jak mirze temperature to wiem kiedy dokladnie zaopatrzyc sie w tampony czy tez podpaski a nie tydzien przed @ nosic juz w kieszeni czy w torebce.. kazda z nas przewaznie zawsze na tyle sam dni po owulce do @ w kazdym cyklu to jest faza lutealna poowulacyjna.. ja np mam 14 dni ani wiecej ani mnie.. moze sie zdarzyc ze bedzie 13 lub 15 ale to rzadkość.. ja normalnie mierze caly cykl i teraz moge powiedziec ze @ powinnam dostać w niedziele zazwyczaj sie nie myle jak juz znam date owulacjiNektarynko z mierzeniem tempki już próbowałam i szczerze mówiąc nie wychodzi mi to w ogóle. Mam nieregularne cykle przed ciążą to mi się wahały co 29,30,31 dni a po zabiegu dostałam @ dokładnie po 28 dniach. Teraz będzie najgorzej ustalić. Gin jak obliczała termin porodu to wzięła pod uwagę cykl 29 dniowy.
K
Kinga85
Gość
Witam, tym razem wracam do was już na dłużej!
Za niedługi czas zaczynamy kolejne starania z mężem więc chcę być tu z wami.
Muszę sporo nadrobić widzę. poczytać mniej wiecej co u was i kto tu pisze
Pozdrawiam wszystkich!
Pozdrawiam wszystkich!
reklama
P
patrysia*
Gość
Witam, tym razem wracam do was już na dłużej!
Pozdrawiam wszystkich!
witaj i życze staranka owocnego:-)
Podziel się: