reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

apagas ja bralam clo.. i zadzialalo tak ze nie mialam po nim owulacji i musialam luteina wywolywac @.. ale to dopiero w 38dc poszlam do gina by posprawdzal co i jak.. potem juz nie brałam clo tylko lekarz kazal mi zbadac hormony i od tamtego czasu pije ziolka jak widac z jakim efektem.. chociaz na to tez sie sklada druga polowa..

reklama
apagas ja bralam clo.. i zadzialalo tak ze nie mialam po nim owulacji i musialam luteina wywolywac @.. ale to dopiero w 38dc poszlam do gina by posprawdzal co i jak.. potem juz nie brałam clo tylko lekarz kazal mi zbadac hormony i od tamtego czasu pije ziolka jak widac z jakim efektem.. chociaz na to tez sie sklada druga polowa..

Nektarynko a jakie ziółka popijasz sobie ??

Agapas - spokojnie nie martw się i nie płacz to to wpływa na hormonki. Poczekaj spokojnie na @. A jeżeli chodzi o testowanko to polecam test z krwi na zawartość bHCG jest znacznie bardziej miarodajne i w zasadzie już dziś byś wiedział na czym stoisz.
A tak na marginesie to może powinnaś zbadać hormony.
Sporo informacji znajdziesz na forum o tym.

Pozdrawiam i trzymaj się - będzie dobrze- bo musi!!!!

Agapas pije zioła O. Sroki mieszanke na owulacje.. wyrownala mi dlugosc @ bo zawsze mialam krotka i bardzo bolesna a teraz tylko 1 dzien sie zwijam a krwanienia mam 6 dni ale ostatnie dwa dni to takie kapanie.. w internecie mozna znalezc wykaz ziol na taka mieszanke ja kupilam gotowa ale mozna pojsc do zielarskiego i samemu kupic i sobie zrobic jesli bedziesz zainteresowana to pomoge

:-D:-D:-Djeszcze troche i się dowiemy na 100%:tak:juz się nie mogę doczekać :-pale powiem ci że ja juz się przyzwyczaiłam że możliwe że synek :tak:mówie do brzuszka po imieniu czyli Alanek że np.do M coś trzeba kupić i tamto zrobić Alankowi:-Dale jak okaże się że dziewczynka to będe miło zaskoczona:-)u ciebie to nie mam wogóle wątpliwości i obstawiam Tomaszka:tak::-)i w owulke i wogóle po waszym optymizmu wiem że synuś wam się chowa w brzuszku:-)

Dziękujemy Kochana:tak:Jak będzie dziewczynka to nie mamy pojęcia jakie imię jej nadamy, dlatego obstawiamy cały czas na Tomaszka:tak::-) Zobaczymy co nam się tam uwiło w brzuszku:-)
P.S wcieło mi gdzieś suwaczek..hm..

Hej:)
Macie rację... moze się udać ale nie musi. Na pewno bedziemy się starac aby nam się udało jak najszybciej bo bardzo zależy nam na sierpniu lub ewentualnie wrześniu:)
Puki co rzucam palenie.
Nie palę od 10sierpnia dobry start nie jest zły :cool2::-D dam rade..

Moj synek śpi.
Zmeczony po spacerach:)
Teraz sobie kawusie pije z mężem:)

Tak czytam sobie wasze rozmówki (zaciążonych już) jak miło:tak::-) mam nadzieje że dołączę i ja do was niedługo i oczywiscie reszta starających się;-):happy2:

Czesc dziewczynki,ja po troche dluzszej przerwie,bo M porwal mnie w okolice zakopanego w sumie na trzy dni ale bylo suuper:),AGNIESIA CIESZE SIE,ZE WSZYSTKO OK:)!,ODPOCZYWAJ,KINGA WITAJ PO DLUZSZEJ NIEOBECNOSCI,POWODZENIA ZYCZE,JUTRO NADROBIE RESZTE TROCHE ZMECZONA JESTEM PO TEJ JEZDZIE AUTKIEM ALE BYLO WARTO,POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE SERDECZNIE!

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie :-D:-D
jeeej, jak dawno mnie tu nie bylo, a widze ze duzo z Was juz zafasolkowalo :-D serdeczne gratulacje dla przyszlych mam :-D:-D:-D

u mnie zostalo jeszcze 17 dni do porodu... Boje sie strasznie, ale damy rade :tak: wszystkie kosci bola i juz czuje ze coraz blizej do godziny "0" :-D na szczescie juz zdazylam ze wszystkimi rzeczami dzidziusiowymi, wszystko poprane, poprasowane, pozostaje czekac :-D

pozdrawiam Was kochane, zycze Wam jak najszybszego szczesliwego zafasolkowania :-D:-D:-D:-D

Witam serdecznie :-D:-D
jeeej, jak dawno mnie tu nie bylo, a widze ze duzo z Was juz zafasolkowalo :-D serdeczne gratulacje dla przyszlych mam :-D:-D:-D

u mnie zostalo jeszcze 17 dni do porodu... Boje sie strasznie, ale damy rade :tak: wszystkie kosci bola i juz czuje ze coraz blizej do godziny "0" :-D na szczescie juz zdazylam ze wszystkimi rzeczami dzidziusiowymi, wszystko poprane, poprasowane, pozostaje czekac :-D

pozdrawiam Was kochane, zycze Wam jak najszybszego szczesliwego zafasolkowania :-D:-D:-D:-D

Witaj
obyś długo na godzinę zero nie czekało i oby łatwo poszło i już niedługo cieszyła się swoim maleństwem

reklama
Dzięki agniesiar :-) No widzisz, miała mi dać teraz moja dr. skierowanie na badania hormonalne ale zamiast tego dała mi te leki....

Nektarynko to ja wiem co to za zioła O. Sroki... Jakby co to zgłoszę się do Ciebie, wielkie dzięki :-). Narazie spróbuję to co mi przepisała teraz moja gin.

Narazie uciekam bo mam imprezkę w domu. Pozdrowionka i miłego weekendu :-).

Do góry