reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć dziewczyny!
Mam pytanko czy któraś z was stosowała kiedyś testy owulacyjne?
Moje cykle są niezbyt regularne, dlatego mam problem z wyznaczeniem dni płodnych, a jeżeli chodzi o badanie śluzu to też są problemy bo jest go bardzo mało i do tego zdarza się, że wszystko wskazuje, że to już ten śluzik, potem zanika i znów się pojawia. Nie rozumiem tego - Może któraś z was też tak ma!!!

Biorę wiesiołka co by poprawić jakość śluziku ale gdy biorę go dłużej niż kilka dni to zaczynam mieć bóle w dole brzucha i to nie w trakcie owulacji, ani przed @ - tego też nie rozumiem!!!

Pozdrawiam

reklama
Agasap- A ja jutro idę do lekarza. @ jeszcze nie mam, to już 36 dzień cyklu, ale test był niestety negatywny. Ale mam stresa przed jutrzejszą wizytą...:szok:. Pa,pa[/QUOTE]

Daj znać co u lekarza i nie martw się mój poprzedni cykl też się tak wydłużył trwał 34 dni a na teście tylko jedna kreseczka, powiedziano mi że pewnie dlatego że wakacje i gorąco itd. Albo dlatego, że w zeszłym miesiącu były dwie kreseczki ale przyszedł @ i odebrał mi nadzieję!

Nie martw się i daj znać!!!

DZIEŃ DOBRY
Cześć dziewczyny!
Mam pytanko czy któraś z was stosowała kiedyś testy owulacyjne?
Moje cykle są niezbyt regularne, dlatego mam problem z wyznaczeniem dni płodnych, a jeżeli chodzi o badanie śluzu to też są problemy bo jest go bardzo mało i do tego zdarza się, że wszystko wskazuje, że to już ten śluzik, potem zanika i znów się pojawia. Nie rozumiem tego - Może któraś z was też tak ma!!!

Biorę wiesiołka co by poprawić jakość śluziku ale gdy biorę go dłużej niż kilka dni to zaczynam mieć bóle w dole brzucha i to nie w trakcie owulacji, ani przed @ - tego też nie rozumiem!!!

Pozdrawiam

ja uzywałam testy owulacyjne jak starałam się o pierwsze dzieciątko(bo tez nie wiedziałam dokładnie kiedy mam dni płodne)pomogły mi bardzo dzieki temu wiedziałam dokładnie kiedy serduszkować i jest teraz z nami Dominiś:tak:

AGAPAS no to nie zafajnie że @ jeszcze nie ma a test negatywny:sorry2:dobrze że idziesz do ginekologa:tak:

Nektarynko z mierzeniem tempki już próbowałam i szczerze mówiąc nie wychodzi mi to w ogóle. Mam nieregularne cykle przed ciążą to mi się wahały co 29,30,31 dni a po zabiegu dostałam @ dokładnie po 28 dniach. Teraz będzie najgorzej ustalić. Gin jak obliczała termin porodu to wzięła pod uwagę cykl 29 dniowy.

reklama
Patrysia powiedz mi po jakim czasie zaskoczyliście używając testów ow.

od razu jak zaczeliśmy używać testy to zaszłam w ciąże a 2 cykle przed tym co zaszłam to serduszkowaliśmy bez testów i w sumie to było takie pogmatfane(bo ja do końca nie wiedziałam kiedy ja mam te dni płódne)co z testami od razu:tak:

Do góry