reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

dokladnie do niej.. ale ciii narazie nic nie mowimy

Madziaas trzym sie cieplutko.. i zagladaj do nas..

zapomnialam dodac wczoraj bylam sie podpisac w PUP i znalazlam wczesniej ogloszenie ze szukaja informatyka wiem Pani powiedzialam ze jestem zainteresowana, dala mi namiary i dzis zanioslam CV dalam je takiej mlodej ekspedientce i powiedziala mi ze narazie jest czas skladania cv i ze oddzwonia jak cos.. wiec mysle eee to bedzie lipa.. wiec nie przejelam sie.. i jakos o 15.30 dostaje telefon dzwoni pan i pyta czy jestem zainteresowana dalej tym stanowiskiem ja ze tak oczywiscie no to mowi mi ze mam jutro przyjsc na rozmowe na 9 rano wiec trzymajcie kciuki..

Madziaas tak zagladaj i daj znać co i jak

Kciuki zaciśnięte

reklama
;-)Nektarynko trzymam kciuki:tak:

trzymam kciuki nektarynko:)!!!
dzieki dziewczyny.. bylam i moglabym zaczac od jutra ale.. po pierwsze pracowalabym 50h tygodniowo plus nadgodziny.. na poczatek za 800 zł.. najnozsza stawka na reke.. potem to zalezy jak bym sie spisala o na umowe zlecenie i w zaleznosci jak by mi szlo to jeszcze raz rozmawialibysmy o pensji.. jesli znow chodzi o to co bylo w ogloszeniu a to co bym robila to dwie rozne rzeczy.. bylabym sprzedawcą/kasjerką/wykladaczką towaru itd.. a mialabyc to praca dla informatyka.. jesli chodzi o L4 i te inne to kiepsko to wyglada i raczej nie podejme tej pracy.. chcialam pracowac w zawodzie..

przepraszam ze w dwoch tematach to samo ale wychodze a chcialam szybko napisac co i jak

Ostatnia edycja:
reklama
Madziass zaglądaj do nas:tak:
Nektarynko dobrze Cię rozumiem.. ja tez bym chciała po urodzeniu i odchowaniu dzieciaczka pracowac w zawodzie:tak:
Normalnie ja na nic nie mam czasu:szok:Jak przychodzę to jest koło 17:00, zjem, pogadam z M wejdę do Was coś poczytam, pogram z M na kompie i już spac:szok: Eh.. dobrze, że jutro piątek:tak::-D

Do góry