reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Hej Dziewczyny,

Jakoś spokojnie tu ostatnio ;-)

Agniesiak85 - gratulacje. Mówiłyśmy że wszystko będzie ok i jest. :-)
;-) wiesz co Nektarynko ja z dnia na dzień coraz bardziej boję się spojrzec na termometr i mam koszmary że tempka spadła:crazy:, ale pożyjemy zobaczymy wszystko jest zapisane przez Tego z góry i jemu się podporządkuje. ^ sierpnia ruszamy z M na pielgrzymke do Częstochowy i pójdziemy we 2 lub 3:laugh2:
Ja byłam raz na pielgrzymce - było super chociaż wyruszyłam z grypą żołądkową i na początku niezbyt ciekawie. Może dla Was bedzie to pielgrzymka w podziękowaniu za fasolkę :-):tak:
A co do zęba to normalka. Mnie zawsze pare dni boli i jak wkońcu wybieram się do dentysty to przestaje i potem siedze na tym fotelu jak głupia. :-D

patrysiu - Gratuluje chłopczyka.

Wczoraj byłam u gina prywatnie. Strasznie się ucieszył jak się dowiedział że jestem w ciąży. Spędziłam u niego 40 minut - o wszystko wypytał i wogóle był super miły. Ja mu że mam skurcze łydek - to on rzucał hasłami co mam brać. A na nogi, żyłki i pękające naczynka polecił Veno spray - rewelka. Ogólnie kazał mi dalej chodzić do szpitala a jak by cokolwiek się działo to do niego bez zapisu i w każdej chwili. Z młodym (widział siusiaka) wszystko ok, tylko łożysko mam bardzo nisko i powiedział że na połówkowym musi być wyżej ale żeby nie panikować na razie.
Mam 3 fotki z usg. Mały pięknie pozował: 21.07.jpg. Udało się uchwycić jak łykał wody podowe: łykam płyn.jpg. A potem się uspokoił (chyba mu się znudziło): spokojny.jpg :-):-):-)

maggie, ale piękne zdjęcia, śliczne jest Twoje dzieciąko,
dziękuję, powiem mu :-D (tylko żeby w samozachwyt nie popadł) :-)

;-)maggie_f super maluch i jaki fotogeniczny:laugh2:
He, he - pozował że aż się lekarz zdziwił. Wogóle to się wyginał - chyba się przeciągał (tak to wyglądało), gmerał rączkami przy buźce. A na komende pokaż co masz między nózkami, pokazał siusiaka. :-D Wstydliwy to on nie jest.

I chyba będzie Filipek - wczoraj jakoś tak jak się spytałam o imie dla chłopaka to bez zastanawiania się usłyszałam od Tatuśka: Filip - taki spontan.

Hej Dziewczyny,

Jakoś spokojnie tu ostatnio ;-)

Wczoraj byłam u gina prywatnie. Strasznie się ucieszył jak się dowiedział że jestem w ciąży. Spędziłam u niego 40 minut - o wszystko wypytał i wogóle był super miły. Ja mu że mam skurcze łydek - to on rzucał hasłami co mam brać. A na nogi, żyłki i pękające naczynka polecił Veno spray - rewelka. Ogólnie kazał mi dalej chodzić do szpitala a jak by cokolwiek się działo to do niego bez zapisu i w każdej chwili. Z młodym (widział siusiaka) wszystko ok, tylko łożysko mam bardzo nisko i powiedział że na połówkowym musi być wyżej ale żeby nie panikować na razie.
Mam 3 fotki z usg. Mały pięknie pozował: Zobacz załącznik 150468. Udało się uchwycić jak łykał wody podowe: Zobacz załącznik 150469. A potem się uspokoił (chyba mu się znudziło): Zobacz załącznik 150470 :-):-):-)
śliczne zdjecia ,aż mi się łezka zakreciła

śliczne zdjecia ,aż mi się łezka zakreciła

:-) Nim się obejrzysz będziesz miała takie same :tak: Zresztą coś czuję że niedługo znów będzie wysyp fasolek.

Przypomniało mi się że wczoraj zapytałam gina ile cm ma maluch. I on powiedział że teraz już się nie mierzy ale pokombinował i wyliczył że z wyciągniętymi nóżkami plus stópki to 26 cm. A mi oczy wylazły na wierzch bo nie mam pojęcia gdzie się to mieści.

Cześć dziewczynki
Jestem po lekarzu,ale przyjechałam tylko po rzeczy.....
Ide do szpitala,źle mi wyszło ktg i musze jechać poleżeć. Ale skurcze mam więc moge,chociaż nie musze jeszcze urodzić.Trzymajcie kciuki bo boje sie,jednak dobrze coś czułam.Kurde ta moja głupia intuicja. Będe sie odzywać bo na komórce mam internet.Mam nadzieje,że będzie ok i że mnie wypuszczą szybko,a może już z małym

reklama
cześć dziewczynki
jestem po lekarzu,ale przyjechałam tylko po rzeczy.....
Ide do szpitala,źle mi wyszło ktg i musze jechać poleżeć. Ale skurcze mam więc moge,chociaż nie musze jeszcze urodzić.trzymajcie kciuki bo boje sie,jednak dobrze coś czułam.kurde ta moja głupia intuicja. Będe sie odzywać bo na komórce mam internet.mam nadzieje,że będzie ok i że mnie wypuszczą szybko,a może już z małym
trzymam kciuki madziasku za ciebie i malego:)!!!no i powodzenia!

Do góry