Jesli jutro nie spadnie to moze zrob test:-)Przyznam szczerze że w poprzednim cyklu mierzyłam temperaturke ale niezbyt systematycznie bardziej poszliśmy wtedy na żywioł :-).
W tym cyklu troszke częściej mieżyłam tempke i od dnia przypuszczalnej owulacji ( bolał mnie wtedy prawy jajnik ) miałam 36,8 a dziś 37 a tu jutro mam termin spodziewanej @.
Zobaczymy czy przyjdzie :-)
reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Kochane obejrzyjcie sobie film na You Tube pt: 16letnia mama jest chyba 9 części tego. Ja już 7 oglądam.. daje do myślenia.
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
tez ci gratuluje i lec do lekarza sprawdzac i zycze zebys dotrwala szczesliwie z dzidzia do porodu...Dziewczyny jesteście kochane. Na razie nie dziękuję, bo po ostatnich przejściach cierpnie mi skóra To bardzo wczesna ciąża, jednak dziś zasuwam do lekarza bo boli mnie krzyż, może to normalne, nie wiem. Ale najbardziej niepokoi mnie to, że boli mnie szyjka, może nie boli , ale tak chwyta po jednej stronie jakby kłuje, szczypie...Może panikuję, ale wolę dmuchać na zimne.
Pozdrawiam Was cieplutko:-)
Agniesiak85
A co tu takie pustki??;-)
dorosła mama
Początkująca w BB
Jestem dziewczynki! Lekarz mnie zbadał, powiedział, że jest wszystko ok, za 20 dni usg:-) Na razie kazał się trochę więcej oszczędzać.
Pozdarwiam cieplutko wszystkie:-)
Pozdarwiam cieplutko wszystkie:-)
WitajcieKochana na pewno nie przegapiłaś owulki My jechaliśmy według testów owu
Mega gratulacje dorosła mamo
skończyła sie @ i przyszły testy owu kiedy zaczełaś sprawdzać od ,którego dnia cyklu :-)
Agniesiak85
Witajcie
skończyła sie @ i przyszły testy owu kiedy zaczełaś sprawdzać od ,którego dnia cyklu :-)
Nie pamiętam dokładnie ale chyba od 12dc
K
Kinga85
Gość
dorosła mama przyłączam się do gratulacji!!! mam nadzieję ze wszystko bedzie dobrze
A ja czekam sobie na jutrzejszą sobotę... mam nadzieje że @ pojawi się w weekend jeżeli już musi bo pozniej jej nie chcę! To byłoby straszne dostać krwotoku w samolocie
Pozdrawiam!
A ja czekam sobie na jutrzejszą sobotę... mam nadzieje że @ pojawi się w weekend jeżeli już musi bo pozniej jej nie chcę! To byłoby straszne dostać krwotoku w samolocie
Pozdrawiam!
reklama
A gdzie spedzacie wakacje?dorosła mama przyłączam się do gratulacji!!! mam nadzieję ze wszystko bedzie dobrze
Pozdrawiam!
Podziel się: