reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Przyznam szczerze że w poprzednim cyklu mierzyłam temperaturke ale niezbyt systematycznie bardziej poszliśmy wtedy na żywioł :-).
W tym cyklu troszke częściej mieżyłam tempke i od dnia przypuszczalnej owulacji ( bolał mnie wtedy prawy jajnik ) miałam 36,8 a dziś 37 a tu jutro mam termin spodziewanej @.
Zobaczymy czy przyjdzie :-)
Jesli jutro nie spadnie to moze zrob test:-)

reklama
Dziewczyny jesteście kochane. Na razie nie dziękuję, bo po ostatnich przejściach cierpnie mi skóra:no: To bardzo wczesna ciąża, jednak dziś zasuwam do lekarza bo boli mnie krzyż, może to normalne, nie wiem. Ale najbardziej niepokoi mnie to, że boli mnie szyjka, może nie boli , ale tak chwyta po jednej stronie jakby kłuje, szczypie...Może panikuję, ale wolę dmuchać na zimne.

Pozdrawiam Was cieplutko:-)
tez ci gratuluje i lec do lekarza sprawdzac i zycze zebys dotrwala szczesliwie z dzidzia do porodu...

Jestem dziewczynki! Lekarz mnie zbadał, powiedział, że jest wszystko ok, za 20 dni usg:-) Na razie kazał się trochę więcej oszczędzać.

Pozdarwiam cieplutko wszystkie:-)

dorosła mama przyłączam się do gratulacji!!! mam nadzieję ze wszystko bedzie dobrze:happy2:

A ja czekam sobie na jutrzejszą sobotę... mam nadzieje że @ pojawi się w weekend jeżeli już musi bo pozniej jej nie chcę! To byłoby straszne dostać krwotoku w samolocie:sorry2::no:

Pozdrawiam!

reklama
dorosła mama przyłączam się do gratulacji!!! mam nadzieję ze wszystko bedzie dobrze:happy2:

A ja czekam sobie na jutrzejszą sobotę... mam nadzieje że @ pojawi się w weekend jeżeli już musi bo pozniej jej nie chcę! To byłoby straszne dostać krwotoku w samolocie:sorry2::no:

Pozdrawiam!
A gdzie spedzacie wakacje?

Do góry