reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
A u mnie sie wszystko wali na łeb i szyje:-(nie mam juz sił z M nie gadam i nie zapowiada sie zeby sie to zmienilo,ach szkoda gadac i do tego dzisiaj patrze,a tu za pare dni owulka i znowu nic z tego nie bedzie,bosmy pokloceni:sorry2:

zglupialam i moze to pytanie wyda sie smieszne...ale - kiedy jest moment owulacji - tzn- czy to moment pekniecia pecherzyka? czy jak juz peknie to jest po owulacji i i by doszlo do zaplodnienia powonno sie serduszkowac przed tym, by plem,niki dotarly do komorki i w chwili gdy ono peka - zaplodnic je?...
owulacja to wtedy gdy pewcherzyk peka i wydostaje sie komorka jajowa.. najlepiej jak plemniki sa na 6h przed owulacją.. ale jesli wiesz ze nastapila owulacja i "zapodaliscie" nasienie to takze mysle ze nie jest zle.. i ze one dotra i zaplodnią.. a to czy faktycznie tak sie stalo to tylko pozostaje czekac 14 dni:)
Cześć dziewczynki!Czasami tu zaglądałam więc chciałam wam powiedzieć , że dziś rano robiłam test i wyszły mi II !
jejku gratulacje kochana.. spokojnej ciazy.. lec do gina za jakies 2 tygodnie:)
Oj tak...:tak::-) Serce mi wali jak oszalałe, boję się, że lekarz nie zauważy ciąży. jakies takie głupie myśli chodzą mi po głowie..:-p Lecę włosy wysuszyc bo siedze jeszcze w ręczniku na głowie:-D
daj znac po wzycie bo bardzo ciekawa jestem czy juz zobaczy..
A u mnie sie wszystko wali na łeb i szyje:-(nie mam juz sił z M nie gadam i nie zapowiada sie zeby sie to zmienilo,ach szkoda gadac i do tego dzisiaj patrze,a tu za pare dni owulka i znowu nic z tego nie bedzie,bosmy pokloceni:sorry2:
pamietaj nic na sile.. jeszcze sie pogodzicie i a noz widelec cos z tego godzenia wyjdzie.. badz dobrej mysli

napewno mezusiowi przejdzie moze cos zjazd,bo jak to grypa jelitowa to mu wspolczuje ale miejmy nadzieje,ze nie:tak:
No właśnie zjadł jajecznice i mi sie wydaje że to po niej :-( Jak przyjdzie z pracy i dalej będzie miał gorączke to ide z nim do lekarza,a na pewno sie będzie stawiać bo nie lubi chodzić po lekarzach

Dziewczyny wiecie co u Kroptusi ??
Była ostatnio na forum 3 lipca,a tu już 7 :-( Martwie sie czy wszystko ok:-(

reklama
Do góry