reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ja obchodziłam już 18-stą- 18 :-) A nawet 20 -stą!
Mam 38 lat, dwoje dzieci całkiem sporych:szok:
Z przerażeniem czytam na różnych forach jak dużo młodych dziewczyn nie może zajść w ciążę lub ją traci...
Mnie też to spotkało w kwietniu- poroniłam w 6 tyg... Jednak z zajciem w poprzednie ciąże nie miałam problemu, dwie ciąże, dwoje dzieci. Kiedy byłam młodsza to jakoś same się robiły:-D
Ponawiam starania , nie wiem jak to będzie, ale sporo poczytałam o mamach po 40, więc chyba jeszcze się kwalifikuję:-)

Pozdrawiam i dzięki za przyjęcie.
Witaj dorosla mamo i owocnych staranek zycze;)

reklama
Ja przez kilkanaście lat nie chciałam. Nie myślałam o dziecku...
Los chciał inaczej. Rozwiodłam się i wyszłam ponowanie za mąż, tym razem szczęśliwie. Mój mąż jest wspaniałym facetem i baaardzo chce maluszka:-) Długo nie mogłam się zdecydować... Moja dzieciaki już w liceum, samodzielne itd. Okazało się, że oni również chcą malucha!!! Zatem zaczynamy starania od nowa:-)

Jestem, jestem:tak:
Zatestowałam dziś raniutko zanim wyszłam do autobusu i co? Dwie kreseczki, co prawda ta druga taka bladziutka ale była:tak:
Na uczelni już mam egzaminy z głowy i wakacje mam:-D
Teraz to nie moge się stresowac, dobrze, że już po egzaminach:-p:-D
Pozdrawiam wszystkie i witam nową dziewczynę:tak: Szybkiego zafasolkowania Kochane!!
P.S. Polecam testy owu:tak::-D:-D
Agniesiak 85 serdeczne gratulacje .:happy2:

Dawno mnie nie było na forum i bardzo się ciesze że jednej z nas wkońcu się udało.
Ja niestety dopiero za jakieś 2 tygodnie będe mogła dowiedzieć się czy są jakieś efekty moich i męża :-) starań w tym cyklu.

Witam nowe dziewczyny emilchen i dorosłom mame

Ostatnia edycja:
Moni to chyba jestesmy w tej samej fazie cyklu:-)
Ja też będę czekała ok 2 tyg, jednak w tym cyklu chyba się nie udało... To może dziwnie zabrzmi, ale mieliśmy tak starszny nawał pracy( pracujemy razem), że w czasie kiedy prawdopodobieństwo było największe nie mieliśmy siły na starania:-(

Moni to chyba jestesmy w tej samej fazie cyklu:-)
Ja też będę czekała ok 2 tyg, jednak w tym cyklu chyba się nie udało... To może dziwnie zabrzmi, ale mieliśmy tak starszny nawał pracy( pracujemy razem), że w czasie kiedy prawdopodobieństwo było największe nie mieliśmy siły na starania:-(

Głowa do góry może jednak się udało zawsze trzeba mieć nadzieje :-) w każdym razie trzymam kciuki ;-)
Ja według obliczeń powinnam mieć wczoraj owulke ale do końca to nigdy nie wiadomo czy już była :-)
Teraz pozostaje czekać około 2 tyg do @ mam jednak nadzieje że wstrętna nie przyjdzie :)

reklama
Nawet nie umiem jeszcze się tu wszystkim obsługiwać hihihi, ale nauczę się:-)
Któras z dziewczyn napisała mi o suwaczku, ale ja nie mam bladego pojęcia jak to zrobić. Do tej pory pisałam cały czas na innym forum a tam takich bajerów nie ma. Ale powoli, wszystko przede mną:-)
Moni a może nie będziesz musiała czekać dwóch tygoni:-D
Kiedy byłam ostatnio w ciąży wiedziałam już po kilku dniach:blink:

Do góry