reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

marma suuper wiesci:tak:

a co do mnie jutro mezo zadzwoni i mnie zarejestruje na zabieg :) dowiedzialamsie ze nie ma zadnych powiklan poza zmniejszeniem sie krwawienia:-Di czy nie mam nic przeciwko;-)

reklama
Dorotka to pewnie masz tylko małe ubytki, bo kanałowego itp na kase chorych nie robią :-(
Ja jak ostatnio poszłam to mi wyceniła zęba na 400zł więc zrezygnowałam...
No wlasnie mam duze dziury I tez kanalowo musze je leczyc Pierwszy kanalowy leczylam w ciqzy Wiec nie placilam Bo ciezarne nie placa .Pozniej mialam miec kanalowke i mialam za niego zaplacic ale oplacalo sie go bardzij usunac:baffled:
No wlasnie niby chodze na NFZ a za wszystko musze zaplacic Za znieczulenie i za plombe jak chce miec fajna biala A jak nie zaplace to daja taka szarawa:baffled:.Taka ta nasza sluzba zdrowia popiepszona:wściekła/y:
No a ja jutro ide na konsultacje w sprawie implantu:tak:
Ja nie doczytalam Ty to robisz aby nie miec wiecej dzieci???
Za darmo to tam robia??Daj znac na kiedy bedziesz miala ten zabieg 3 mam kciuki:tak:
No am y po wizycie :-) Serduszko Kacperka się ładnie pozamykało zero szmerów, wszystkie parametry w normie :-) Koniec wizyt u kardiologa :-D:-D:-D:-D:-D:-D
SUper ,super,super
Marma super :-)
A Rafał ma dalej delikatny szmerek, ale na echo serca nic nie wyszło, wiec niby tez ma samo przejsc.
3 mam kciuki aby samo przeszlo:tak:

Dzięki dziewczyny. Kamień spadł mi z serca. Byłam przerażona wizją operacji Kacperka ale na szczęście już po strachu :)

Marma gratulacje za dobre wieści. Mój Bartek też miał robione echo i tam wszystko ok, ale pediatro jak go słuch to szmerek jest więc jesteśmy po prostu pod kontorlą.

A przed chwilą dostałam telefon od mamy - pani rehabilitantka kazała dać mi znać, że Martynka wypatrzyła chorym oczkiem jakiś element, który na pierwszym badaniu był poza jej zasięgiem i kazała pochwalić rodziców, że córka umie liczyć i zna kolory - tak mi miło się zrobiło i tak się cieszę, że taki krótki czas, a postępy widoczne. Żeby tylko w domu tak nam ładnie szło ;-)

reklama
Do góry