reklama
No am y po wizycie :-) Serduszko Kacperka się ładnie pozamykało zero szmerów, wszystkie parametry w normie :-) Koniec wizyt u kardiologa
Bomba!!!!!!!!!!!!
Minisia ulalal to sie bedzie teraz działo na żywca
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
No wlasnie mam duze dziury I tez kanalowo musze je leczyc Pierwszy kanalowy leczylam w ciqzy Wiec nie placilam Bo ciezarne nie placa .Pozniej mialam miec kanalowke i mialam za niego zaplacic ale oplacalo sie go bardzij usunacDorotka to pewnie masz tylko małe ubytki, bo kanałowego itp na kase chorych nie robią :-(
Ja jak ostatnio poszłam to mi wyceniła zęba na 400zł więc zrezygnowałam...
No wlasnie niby chodze na NFZ a za wszystko musze zaplacic Za znieczulenie i za plombe jak chce miec fajna biala A jak nie zaplace to daja taka szarawa.Taka ta nasza sluzba zdrowia popiepszona
Ja nie doczytalam Ty to robisz aby nie miec wiecej dzieci???No a ja jutro ide na konsultacje w sprawie implantu
Za darmo to tam robia??Daj znac na kiedy bedziesz miala ten zabieg 3 mam kciuki
SUper ,super,superNo am y po wizycie :-) Serduszko Kacperka się ładnie pozamykało zero szmerów, wszystkie parametry w normie :-) Koniec wizyt u kardiologa
3 mam kciuki aby samo przeszloMarma super :-)
A Rafał ma dalej delikatny szmerek, ale na echo serca nic nie wyszło, wiec niby tez ma samo przejsc.
Marma gratulacje za dobre wieści. Mój Bartek też miał robione echo i tam wszystko ok, ale pediatro jak go słuch to szmerek jest więc jesteśmy po prostu pod kontorlą.
A przed chwilą dostałam telefon od mamy - pani rehabilitantka kazała dać mi znać, że Martynka wypatrzyła chorym oczkiem jakiś element, który na pierwszym badaniu był poza jej zasięgiem i kazała pochwalić rodziców, że córka umie liczyć i zna kolory - tak mi miło się zrobiło i tak się cieszę, że taki krótki czas, a postępy widoczne. Żeby tylko w domu tak nam ładnie szło ;-)
A przed chwilą dostałam telefon od mamy - pani rehabilitantka kazała dać mi znać, że Martynka wypatrzyła chorym oczkiem jakiś element, który na pierwszym badaniu był poza jej zasięgiem i kazała pochwalić rodziców, że córka umie liczyć i zna kolory - tak mi miło się zrobiło i tak się cieszę, że taki krótki czas, a postępy widoczne. Żeby tylko w domu tak nam ładnie szło ;-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KASIU super No i 3 mam kciuki aby w domu tez jej tak dobrze szlo :-)
reklama