reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Ja tez dziekuje, ale dzisiaj sie w ogole strasznie czuje :-( Ząb boli dalej, katar straszny, mam wrazenie ze ucho mi sie zapchało, wiec ogolnie nie ciekawie... Dobrze że mały się trzyma w miare :-)

Ehhh wiem wiem, obiecałam sobie że w Nowym Roku pozałatwiam sprawy moich zębów. No ale niestety teraz w styczniu nie ma na to pieniędzy, mam nadzieje, ze pozniej mi się uda :-( Ehhh wkurza mnie na ta nasza służba zdrowia... Tylko za wszystko płac...

Dokładnie a jak chcesz iść państwowo to limity już wyczerpane.
Mam nadzieję, że ból przejdzie - a może przyłóż do zęba i dziąsła goździk (przyprawę).
Ponoć pomaga.

No limity wyczerpane. To jak sie probowałam dostac do endokrynologa. A z jednym zebem byłam w przychodni u dentysty niedawno to mi go zatruła i powiedziała że dalej mam isc prywatnie bo oni kanałowego nie robią... Po prostu paranoja

Martyna tak to jest chorowac tylko bogaty moze:baffled::baffled::baffled:
U mnie leczenie ząbków cd we wtorek kolejna wizyta. W końcu trzymam się planu i moze uda mi sie w końcu zakończyć coś do końca:-D:-D:-D

reklama
Do góry