reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

minisia a ja tez nie bylam...jakos nie po drodze mi bylo;-):sorry: ale pojde...kiedy nie wiem...narazie u mnie wszystko ok, cykl regularny co31 dni, boli ogromnych nie mam zwykle menstruacyjne wiec nic zlego sie nie dzieje:sorry: a Tak powaznie to na cytologie musze sie wybrac bo juz prawie rok minal od ostatniej:sorry:

reklama
Ja byłam raz u gina na takiej szybkiej wizycie około 2 miesiace po porodzie, ale mialam isc potem zrobic cytologie, USG itd i juz nie byłam... Moze w koncu sie wybiore kiedys :-D

Ja byłam grzecznie po kilku tygodniach po porodzie potem do zakładania spiralki noi w Polsce na szczegółowej kontroli razem z usg.

Moja sąsiadka ma 18 letniego syna i jeszcze nie była po porodzie u lekarza:-D

Małaulka też znam takie np moja mama od ostatniego porodu:eek:
A ja chyba sie umówie w przyszłym tyg na kontrole spirali czy coś się tam nie poprzesuwało, bo miałam taka smieszną teraz @ ze już chciałam teścik robić:)))

Ja teraz będę mieć drugą wizytę 22.10 Też mam cytologię do zrobienia. Miałam pytać o plastry anty albo jakieś tabsy, ale ostatnio kupiłam patentex i chyba na razie nie będe nic brać.

A to wynik mojej piątkowej wizyty u gina.
Ma już 4 cm i potrafi tańczyć... :-)
Dla niewtajemniczonych: po lewej główka, po prawej pupka.
Nóżki i rączki na dole :-D

Zdjęcie nie wyraźne, bo to aparatem robione z wydruku.

Załączniki

• USG1.jpg
    USG1.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry