reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

minisia a ja tez nie bylam...jakos nie po drodze mi bylo;-):sorry: ale pojde...kiedy nie wiem...narazie u mnie wszystko ok, cykl regularny co31 dni, boli ogromnych nie mam zwykle menstruacyjne wiec nic zlego sie nie dzieje:sorry: a Tak powaznie to na cytologie musze sie wybrac bo juz prawie rok minal od ostatniej:sorry:

reklama
Ja byłam raz u gina na takiej szybkiej wizycie około 2 miesiace po porodzie, ale mialam isc potem zrobic cytologie, USG itd i juz nie byłam... Moze w koncu sie wybiore kiedys :-D

Ja byłam grzecznie po kilku tygodniach po porodzie potem do zakładania spiralki noi w Polsce na szczegółowej kontroli razem z usg.

Moja sąsiadka ma 18 letniego syna i jeszcze nie była po porodzie u lekarza:-D

Małaulka też znam takie np moja mama od ostatniego porodu:eek:
A ja chyba sie umówie w przyszłym tyg na kontrole spirali czy coś się tam nie poprzesuwało, bo miałam taka smieszną teraz @ ze już chciałam teścik robić:)))

Ja teraz będę mieć drugą wizytę 22.10 Też mam cytologię do zrobienia. Miałam pytać o plastry anty albo jakieś tabsy, ale ostatnio kupiłam patentex i chyba na razie nie będe nic brać.

A to wynik mojej piątkowej wizyty u gina.
Ma już 4 cm i potrafi tańczyć... :-)
Dla niewtajemniczonych: po lewej główka, po prawej pupka.
Nóżki i rączki na dole :-D

Zdjęcie nie wyraźne, bo to aparatem robione z wydruku.

Załączniki

• USG1.jpg
    USG1.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry