reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

A my juz po. Jak zwyklea dzielna córkę tylko matke powinna sobie wymienic na mniej nerwową. Hanuska zdrowa jak ryba i waży 8780;-)
Miałam kartke z pytaniami ale zapodziałam i w nwerwach nie o wszystko zapytałam. Z żółtkiem mam się wstrzymac jeszcze miesiac lub dwa...Na słoikowych moge jechac dalej obiadkach. Nie zapytałam o te jogurty ze słoiczków...no cóż. Za 6 tyg ostania zółtaczka;-)

reklama
A my juz po. Jak zwyklea dzielna córkę tylko matke powinna sobie wymienic na mniej nerwową. Hanuska zdrowa jak ryba i waży 8780;-)
Miałam kartke z pytaniami ale zapodziałam i w nwerwach nie o wszystko zapytałam. Z żółtkiem mam się wstrzymac jeszcze miesiac lub dwa...Na słoikowych moge jechac dalej obiadkach. Nie zapytałam o te jogurty ze słoiczków...no cóż. Za 6 tyg ostania zółtaczka;-)

no pięknie dbasz o moja synową:tak::tak: oby tak dalej. A ty na tydzien przed zacznij pic meliske:-D

Waga niezła ale jeszcze n normie ufff
Urodziła się 3350, w 6tyg miała już 5300 , w 4miesiacu 7720 a teraz 8780...dobrze, ze juz nie przybiera tyle ile na początku.

U nas też jakoś teraz mniej przybiera i też sie ciesze. A jak sie urodził był trońke większy niż Hania bo miał 3360kg a teraz jest 9080kg

NO to Oli urodzila sie troche wieksza od Hani 3630 ze szpitala ak wychodzilismy to miala 3400 a teraz ma gdzies 7500
Jejku jak ta Hania rosnie CZYM TY JA KARMISZ HHEHEHEHE
GRATKI DOBRYCH WIESCI :-)

reklama
Do góry